Craciunul familiilor celebre din Romania

Craciunul familiilor celebre din Romania

Calin Goia, Irina Marinescu, Ileana Badiu, Giulia Huidu si Serban Copot ne spun ce vor sa primesca de Sarbatori, dar si ce isi doresc copiii lor de la Mos Craciun;Virgil Iantu ne povesteste despre o noua campanie in care s-a implicat si, mai mult, iti vom dezvalui toate detaliile ultimului film Hunger Games direct de la premiera lui de la Berlin - acestea sunt cateva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi in editia de decembrie a revistei VIVA!

acum 90 luni (10 Dec 2015)

Mihai si Elwira Petre o prezinta in premiera pe fetita lor, Catinca, in varsta de 3 ani

In noua editie a revistei VIVA! (disponibila din 4 decembrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara) Mihai si Elwira Petre ne-o prezinta in premiera pe fetita lor, Catinca, in varsta de 3 ani; Calin Goia, Irina Marinescu, Ileana Badiu, Giulia Huidu si Serban Copot ne spun ce vor sa primesca de Sarbatori, dar si ce isi doresc copiii lor de la Mos Craciun;Virgil Iantu ne povesteste despre o noua campanie in care s-a implicat si, mai mult, iti vom dezvalui toate detaliile ultimului film Hunger Games direct de la premiera lui de la Berlin - acestea sunt cateva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi in editia de decembrie a revistei VIVA! Afla mai multe despre rolul de parinti ai celor doi dansatori, dar si despre viata lor de cuplu.

Descopera mai multe detalii despre ultimul film din seria "Hunger Games", dar si despre protagonisti direct de la un reporter VIVA! Mai mult, am aflat de la Calin Goia, Irina Marinescu, Ileana Badiu, Giulia Huidu si Serban Copot ce scrisori au trimis copiii lor catre Mos Craciun.

La capitolul moda si tendinte, ti-am pregatit doua editoriale care sa te inspire in alegerea outfitului si machiajului pentru petrecerile de Sarbatori. Mai mult, am intocmit si o lista cu sugestii de cadouri pentru Craciun. Povestea Harrods, magazinul-imperiu din Londra, un fel de Mecca al pasionatilor de shopping. Totodata, descopera si povestile de pe meleagurile Covasnei, reginea din Romania care detine unele dintre cele mai frumoase conace din tara. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro