Cozmin Gusa,despre SCANDALUL AUDIENTELOR masurate de Kantar Media:Toate aceste fapte vor fi judecate

Cozmin Gusa,despre SCANDALUL AUDIENTELOR masurate de Kantar Media:Toate aceste fapte vor fi judecate

Asa cum am rezistat doi ani fiind defavorizati vom mai rezista si in continuare si ii anunt pe cei care au incercat sa blocheze activitatea Realitatea TV ca nu vor reusi, cel putin pe durata lui 2014 si ca, la un moment dat, toate aceste fapte vor fi judecate.

acum 69 luni (2 Oct 2014)

Cum isi poate inchipui cineva ca televiziunea cotata cu cea mai mare incredere din randul televiziunilor de stiri ar putea avea o audienta 0? E foarte simplu, mergand pe strada, prin baruri, vezi o multime de televizoare care sunt deschise, majoritatea, pe Realitatea TV. Acest lucru poate cei de la Kantar Media si cei de la instututii conexe lor nu il stiu. N-a ajuns protectia serviciilor secrete, care era conjuncturala, pentru ca acele persoane au fost arestate pentru ca au defavorizat trusturile de presa.

Suntem in fata unui asemenea scandal de o asemenea magnitudine in Romania, in care audientele sunt manipulate in favoarea unor trusturi care sunt cu puterea si in defavoarea unor trusturi ca Realitatea TV. Cea mai simpla masura ca sa pui o televiziune pe butuci e sa ii reduci artificial audienta.

Asa cum am rezistat doi ani fiind defavorizati vom mai rezista si in continuare si ii anunt pe cei care au incercat sa blocheze activitatea Realitatea TV ca nu vor reusi, cel putin pe durata lui 2014 si ca, la un moment dat, toate aceste fapte vor fi judecate. Ii anunt ca si in acest caz se va intampla la fel, chiar daca va dura un an, doi, trei sau patru". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro