Cozmin Gusa se inscrie in cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Judo. Cum explica decizia si ce isi propune

Cozmin Gusa se inscrie in cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Judo. Cum explica decizia si ce isi propune

Cozmin Gusa, care este un apropiat al lui Marius Vizer, presedinte al forului mondial de judo, a explicat intr-un interviu acordat ProSport de ce a luat decizia de a candida la presedintia Federatiei Romane de Judo.

acum 34 luni (1 Feb 2017)

Cozmin Gusa, care este un apropiat al lui Marius Vizer, presedinte al forului mondial de judo, a explicat intr-un interviu acordat ProSport de ce a luat decizia de a candida la presedintia Federatiei Romane de Judo. In al doilea rand e nevoie in acest moment sa ma implic, in contextul problemelor de la FRJ, sunt capabil sa unific taberele, sa maresc performanta cu atragerea de fonduri necesare. Pentru ca fiul meu, Andrei, in varsta de 19 ani, e campion la judo, iar fiica mea, Daria, in varsta de 13 ani, a cochetat cu judoul timp de patru ani", a afirmat consultantul politic si coproprietarul Realitatea TV.

Gusa a explicat si cum va incerca sa atraga fonduri inspre acest sport: "Din cele trei laturi ale activitatii unei federatii, Latura sportiva, management - organizare si marketing, doua dintre aceste laturi le acopar cu prisosinta, urmand ca in a treia componenta sa ma bazez pe toti colaboratorii din judo-ul romanesc pe care-i cunosc foarte bine. Partea de marketing poate fi eficientizata rapid, chiar luand exemplul Federatiei Internationale de Judo, condusa de Marius Vizer, un for care in topul mondial se afla sigur in Top 3 al organizarii si finantarii, cand ne referim la sporturile olimpice, ceea ce-i confera si acest prestigiu lui Marius Vizer pe plan international". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro