COZMIN GUSA: Acela nu a fost Robert Turcescu, a fost sosia lui. Cacealmaua e interzisa

COZMIN GUSA: Acela nu a fost Robert Turcescu, a fost sosia lui. Cacealmaua e interzisa

"In ultima vreme, m-am uitat la inceput cu dispret, apoi cu o anumita intelegere, dar tot ingretosat la evolutia colegilor de la Antena 3, care oricat de disperati ar fi legat de problemele pe care le are Dan Voiculescu, de care ei nu sun responsabili dar nu as fi crezut niciodata de acei baieti ca pot sa alunece atat de jos. Si apoi trebuie sa ne intrebam de partea militara, reprezentata de generalul Florian Coldea, un om care a fost adus la sefia operativa de Basescu, care nu a fost suspectat ca ar face jocuri de centru-stanga, jocurile lui Ponta, ei aceste lucruri daca le punem in ecuatie, in care s-a ajuns in aceasta situatie penibila de campanie electorala, in care in loc sa discutam proiecte de presedinte, vorbim despre cine a fost sau nu a fost ofiter acoperit, cat de mare e delictul sa fi fost ofiter acoperit, avem aceasta atmosfera.

acum 102 luni (23 Sep 2014)

"In ultima vreme, m-am uitat la inceput cu dispret, apoi cu o anumita intelegere, dar tot ingretosat la evolutia colegilor de la Antena 3, care oricat de disperati ar fi legat de problemele pe care le are Dan Voiculescu, de care ei nu sun responsabili dar nu as fi crezut niciodata de acei baieti ca pot sa alunece atat de jos. Eram intr-un fel legat de unii dintre acei baieti, i-am ajutat pe unii dintre ei, aveau si ceva talent, dar poate ca am facut o apreciere gresita Dar era prea mult apropo de evolutia din mass-media cu un CNA terfelit de putere, ca sa nu se mai intample nimic, cu televiziuni care raspund la comanda patronilor, fara ca posibilitatea ca oamenii talentati, vedetele, oamenu cu continut sa aiba posibilitatea sa spuna ce ar dori, ci doar ceea ce trebuie, in functie de interesele patronale, cam asta era tabloul. Am crezut ca e vorba de acea obsesie a bataliei inter-personale intre masculi cu Victor Ponta, numai ca apoi lucrurile s-au incurcat rau de tot, daca la inceput parea o chestie banala, intre doi oameni care au fost amici, iar apoi nu au mai fost amici, treaba a degenerat. Cei care judeca astazi cazul Turcescu, cei explicau la diverse televiziuni ii recunosc ca sunt agenti de influenta ai diverselor servicii, ceeea ce face ca judecata lor legata de cazul Turcescu sa fie fara valoare, pentru ca exista un anumit sentiment de culpabilitate. Iar aici nu putem sa nu discutam de aceasta atitudine schizoida a serviciilor legat de campania electorala.

Este evident ca SIE are favorit, nu ma refer la candidatura lui Melescanu, care nu stiu daca e un favorit al SIE, poate al DIE, dar aici ma refer la toate presupunerile ca parte din cei pe care a vrut Traian Basescu sa-i tinteasca, ma refer la candidati, au apartinut acestui serviciu. Apoi trebuie sa ne gandim la o anumita atitudine din interiorul serviciilor, pentru ca chiar daca nu vrem sa recunoastem, faptul ca cel mai vehiculat in cercurile de putere, pentru viitoarea functie de premier este ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro