Cotidianul Adevarul a fost distins la Gaudeamus cu Trofeul Presei, sectiunea publicatii, prin votul publicului

Cotidianul Adevarul a fost distins la Gaudeamus cu Trofeul Presei, sectiunea publicatii, prin votul publicului

-Trofeele Presei pe sectiunile publicatii, radio, TV si online: - TV: Televiziunea Romana - Radio: Europa FM - Publicatii: cotidianul Adevarul - agentii de presa: Agentia de Presa Agerpres Premiul Educatia: Academia de Studii Economice din Bucuresti Premiul de Excelenta, acordat de un juriu format din Ion Bogdan Lefter,Titus Vijeu si Cristian Teodorescu: Editura Crime Scene Press.

acum 27 luni (26 Nov 2017)

Trofeele Gaudeamus prin votul publicului au fost decernate urmatoarelor edituri: Humanitas (locil 1), Editura Nemira si Rao (locul 2) si Polirom (locul 3)

Cea mai ravnita carte a targului stabilita tot prin votul publicului, s-a acordat Editurii Litera pentru volumul Testamentul lui Abraham, de Igor Bergler.

-Trofeele Presei pe sectiunile publicatii, radio, TV si online:

- TV: Televiziunea Romana

- Radio: Europa FM

- Publicatii: cotidianul Adevarul

- agentii de presa: Agentia de Presa Agerpres

Premiul Educatia: Academia de Studii Economice din Bucuresti

Premiul de Excelenta, acordat de un juriu format din Ion Bogdan Lefter,Titus Vijeu si Cristian Teodorescu: Editura Crime Scene Press.

Premiul pentru traducere "Antoaneta Ralian", acordat pentru traducere dintr-o limba straina in limba romana de un juriu alcatuit din doamna Denisa Comanescu si domnul Ion Bogdan Lefter: Crina Oprea si Radu Paraschivescu, pentru traducerea din limba engleza a volumelor 5 si 6 ale seriei "Cronicile din Narnia" de C.S. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro