Costin Adam, noul solist al trupei Phoenix: muzicianul care este sef la Spatii Verzi in Ploiesti

Costin Adam, noul solist al trupei Phoenix: muzicianul care este sef la Spatii Verzi in Ploiesti

Pe Costin Adam il gasesti in timpul saptamanii la sediul viitorului Spital de Pediatrie din Ploiesti, unde se ocupa de intretinerea imobilului. In paralel cu repetitiile, Costin a sustinut, alaturi de trupa, peste zece concerte in tara, dintre care cel mai important a fost cel de la Timisoara, in decembrie, care a marcat cei 25 de ani de la Revolutie. Si, daca destul de des, in weekend, Costin Adam este la repetitii sau la concerte, in timpul saptamanii, fara aere de vedeta, solistul Phoenix isi vede de serviciul de la Spitalul de Pediatrie si compartimentul Spatii Verzi. Va mai recomandam VIDEO "Rock pentru Revolutie" dupa 25 de ani de cand Timisoara se declara oras liber de comunism VIDEO Nicu Covaci, fondatorul Phoenix, a vorbit despre mesajul muzicii, publicul haiduc si necazurile cu fostii colegi Nicu Covaci (Phoenix): Romanii trebuie sa-si regaseasca sira spinarii si sa invete sa spuna NU

acum 111 luni (10 Jan 2015)

Pe Costin Adam il gasesti in timpul saptamanii la sediul viitorului Spital de Pediatrie din Ploiesti, unde se ocupa de intretinerea imobilului. Cladirea este in conservare, in asteptarea contractului de finantare care va permite transformarea ei intr-o viitoare unitate medicala de pediatrie de nivel regional.

Absolvent al Agronomiei, Costin Adam este de doi ani si coordonatorul departamentului Spatii Verzi din zona de centru a orasului, fiind angajat al Societatii de Gospodarire Urbana (SGU) Ploiesti. Pasionat de muzica, tanarul a facut parte dintr-o trupa de metal-rock, NeXuS, alaturi de care a sustinut peste 100 de concerte. Datele biografice prezentate mai sus s-au dovedit providentiale pentru Costin si pentru statutul de acum, acela de solist al trupei Phoenix.

"In mai 2013, administratia locala a organizat la Ploiesti un concert caritabil Phoenix prin care s-au strans fonduri pentru viitorul spital de pediatrie. In calitate de angajat al SGU si pentru ca aveam experienta in organizarea unor astfel de evenimente, m-am ocupat de tot ceea ce a presupus concertul caritabil. Concertul a fost un succes, cu un public de peste 9.000 de persoane care au cantat alaturi de Phoenix pe stadionul din Ploiesti, si, totodata, au fost stranse primele fonduri pentru spital", povesteste Costin Adam.

Viata bate filmul

Primul pas in schimbarea destinului sau a avut loc in aceeasi seara, cand, la o intalnire dupa concert "ca in studentie", la o bere si multe chitare, Nicu Covaci i-a spus ca are o voce foarte buna. Pentru ca totul sa iasa perfect, repetiile pentru acest album in formula noua au durat cateva luni, pana aproape de decembrie 2014, lucru rar sau chiar nemaintalnit in muzica romaneasca, unde albumele sunt scoase pe banda rulanta", povesteste ploiesteanul care da "voce" legendarei trupe Phoenix. La fel de rar, si pentru prima data in istoria trupei, absolut toate vocile de p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro