Costescu: Ordonanta de separare a CNADNR este elaborata si va fi prezentata pentru aprobare in Guvern in luna august

Costescu: Ordonanta de separare a CNADNR este elaborata si va fi prezentata pentru aprobare in Guvern in luna august

Potrivit acestuia, au fost eliminate 68 de functii de conducere, au fost introduse departamentele de proiectare si control (ca departamente vitale pentru noua companie de investitii), au fost create Unitati de Implementare a Proiectelor la nivel local, s-a asigurat tranzitia spre separare activitate investitii/mentenanta si au fost scoase la concurs 60 de posturi de specialist, pentru a transparentiza procesul de angajare si a crea un nucleu de profesionisti pentru noua companie.

acum 71 luni (7 Jul 2016)

Textul ordonantei de urgenta de separare a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in doua companii separate, de Investitii si de Mentenanta, este deja elaborat, fiind programat pentru prezentare in Guvern in luna august, afirma ministrul demisionar al Transporturilor, Dan Costescu.

Acesta a precizat ca Romania va putea operationaliza in acest an, in baza acestui act normativ, Compania de Investitii Rutiere, transmite Agerpres.

Fostul sef de la Transporturi si-a facut un bilant al activitatii, prilej cu care a subliniat ca reforma CNADNR, inceputa in mandatul sau, a reprezentat "cea mai mare restructurare de la infiintarea companiei".

Potrivit acestuia, au fost eliminate 68 de functii de conducere, au fost introduse departamentele de proiectare si control (ca departamente vitale pentru noua companie de investitii), au fost create Unitati de Implementare a Proiectelor la nivel local, s-a asigurat tranzitia spre separare activitate investitii/mentenanta si au fost scoase la concurs 60 de posturi de specialist, pentru a transparentiza procesul de angajare si a crea un nucleu de profesionisti pentru noua companie. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro