Cosmarul Frantei. Vai noua

Cosmarul Frantei. Vai noua

> Seria de atacuri teroriste, desfasurate simultan in sase locuri diferite din Paris, a facut cel putin 120 de morti si peste 200 de raniti, dintre care 80 in stare critica.

acum 94 luni (14 Nov 2015)

>

Seria de atacuri teroriste, desfasurate simultan in sase locuri diferite din Paris, a facut cel putin 120 de morti si peste 200 de raniti, dintre care 80 in stare critica.

Teroristii au mitraliat doua terase de bar, s-a tras in oameni care rideau, la un pahar. S-au tras rafale de gloante intr-o sala de 1500 de locuri, in oameni care cintau, la un concert.Un terorist sinucigas s-a aruncat in aer linga un stadion plin de oameni care incurajau un joc de fotbal.

Ar fi vorba de opt teroristi, intre care patru sunt morti. Trei dintre cei care au mitraliat oamenii in sala Bataclan au murit declansindu-si centurile cu explozibil de la briu.

Vai noua ca n-am stiut sa transmitem unor tineri ca, daca au ales sa traiasca in Franta, sau in Europa, nu Siria e mai importanta, si nici Alah.

Vai noua ca n-am stiut sa-i invatam dilemele carteziene, indoiala de sine, schimbul de vorbe, recunoasterea celuilalt in lumina ochilor.

Vai noua ca n-am stiut sa le transmitem un pic de iubire. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro