Cosmar in Gara de Nord

Cosmar in Gara de Nord

> Mi-am zis ca ar fi bine sa iau totusi un taxi, pentru ca nu am sanse sa car bagajul de la metrou pana acasa. Barbatul, nervos, a trantit usa taxiului si a dat sa paseasca pe trotuar, dar piciorul i s-a prins intre masina si bordura.

acum 55 luni (17 Mar 2016)

>

Mi-am zis ca ar fi bine sa iau totusi un taxi, pentru ca nu am sanse sa car bagajul de la metrou pana acasa. M-am indreptat spre zona cu taxiuri "sigure", unde se gasesc si vreo cateva aparate cu ajutorul carora poti solicita o masina. Un domn care remarcase acelasi lucru ca mine s-a oprit in fata unui aparat si a inceput sa-i care picioare. M-am uitat la el: parea un om normal, avea cu el un troler, era imbracat ingrijit si totusi dadea cu piciorul intr-un aparat de chemat taxiurile. S-a apropiat de barbat si i-a zis: "Nu mai lovi aparatul, ca iti arat eu tie". Barbatul care lovea aparatul s-a intors si s-a uitat la paznic, apoi a continuat sa loveasca aparatul. Paznicul a spus din nou: "Ti-am zis sa nu mai lovesti aparatul, ca altfel iti arat io tie". Barbatul s-a oprit din nou, s-a uitat la paznic, a zis: "Du-te, ma, in pizda ma-tii", apoi a continuat sa loveasca aparatul. Un barbat m-a impins, mi-a luat-o inainte si s-a repezit spre primul taxi. Barbatul, nervos, a trantit usa taxiului si a dat sa paseasca pe trotuar, dar piciorul i s-a prins intre masina si bordura. Barbatul a cazut si s-a imprastiat pe trotuar. Manole s-a ridicat, pentru ca nu era de portelan.

Mi s-a facut frica de taximetristul care l-a refuzat pe Manole, asa ca am zis sa incerc la celalalt taximetrist. Aici mi s-a pus o pata alba pe ochi, deoarece nu-mi place sa fiu intrebata unde merg. I-am spus ca nu-i ok, cu 30 de lei ma duc pana la Otopeni. De fapt, doar in cap la mine am spus asta, pentru ca in realitate am avut curaj sa spun doar "Ok, multumesc, lasati". Am stat pe trotuar, cu bagajul langa mine, si am inchis ochii asteptand un miracol. Am auzit pe cineva chicotind si, cand am deschis ochii, le-am vazut langa mine pe cele doua prostituate scoase din Twin Peaks. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro