Coruptia inimaginabila a DNA si SRI. Razboiul pe nuante

Coruptia inimaginabila a DNA si SRI. Razboiul pe nuante

Cei numiti sa conduca vremelnic institutiile de forta fac abuz de putere, sunt cuprinsi de betia puterii si, intr-un cuvant, sunt corupti de putere. Calin Popescu Tariceanu raspunde: Cei numiti sa conduca vremelnic institutiile de forta fac abuz de putere, sunt cuprinsi de betia puterii si, intr-un cuvant, sunt corupti de putere. Adaugam la asta ca viata in Romania ultimilor 27 de ani iti scoate in cale tot felul de indivizi cu masini pe care te intrebi din ce si le cumpara doar tu, pentru ca Fiscul a fost ocupat cu altceva, vile enorme si la fel de dubioase precum provenienta banilor. Fara indoiala, de vreme ce el a facut parte din aceeasi comisie de supraveghere, a fost implicat politic la cel mai inalt nivel, a primit contracte uriase de la statul roman si, odata disparut, trimite casete cu tot felul de dezvaluiri cetoase.

acum 82 luni (10 Feb 2017)

>

Avem fake news, avem si realitate alternativa si avem si politicieni cuantici. Si tocmai el vine la tribuna parlamentului ca sa declare urmatoarele:

"Iata principalul izvor de coruptie al Romaniei de astazi. Cei numiti sa conduca vremelnic institutiile de forta fac abuz de putere, sunt cuprinsi de betia puterii si, intr-un cuvant, sunt corupti de putere. Evident ca tot ei cred ca mai sunt in masura sa controleze pe cei care sunt alesi de cetateni. Avem din ce in ce mai multe semnale ca sefii acestor institutii isi acorda privilegii si folosesc guverne si ministri pentru a obtine mai multa putere. Peste tot acest munte de nedreptati si coruptie troneaza presedintele Iohannis. Doar insinuari si formule nesubstantializate ca "se pare ca", "avem informatii" sau "avem semnale".

Reporterul (Antena 3, RTV) intreaba un politician: Credeti ca exista motive de suspiciune la adresa DNA si SRI? Este inadmisibil (mai putin precaut de aceasta data) ca niste institutii vitale ale statului roman sa faca presiuni asupra politicului (aici se strecoara nuanta de dubiu). Adevarul va iesi la iveala (deja e clar ca se fac presiuni si e doar o chestiune de timp pana cand vor fi descoperite).

Invitat permanent talk-show: Va spun de ani buni ca acesti oameni abuzeaza de functiile lor. Eu stiu ce vorbesc, nu ma pacalesc ei pe mine cu minciunile lor bruxelleze (aici avem vocea strazii mediata de invitatul care joaca rolul de om onest si cinstit, abuzat de putere).

Reprezentant al institutiilor vizate: Nu avem nicio dovada ca s-ar fi facut vreun abuz si nu avem nici un motiv sa declansam o ancheta. Nu ne vom lasa pana nu vom afla adevarul, chiar si daca va trebui sa ne sacrificam pentru asa ceva (din platou se aude invitatul permanent care striga: V-am spus ca sunt niste ticalosi? Astia vor sa ne puna calus si sa ne distruga. Romania, revolta-te!)

Reporterul (Antena 3, RTV) il intreaba din nou pe politician: Ce parere aveti d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro