Corpul neinsufletit al Stelei Popescu, depus la capela Manastirii Cernica

Acum se pregatea de turneul din Spania (Valencia) din cadrul Programului Romani pentru romani din perioada 29 noiembrie - 3 decembrie 2017, cu spectacolul 'E viva revista!' dedicat Zilei Nationale a tuturor romanilor - 1 Decembrie", se arata intr-un comunicat de presa al Teatrului de Revista "Constantin Tanase".

acum 77 luni (25 Nov 2017)

Corpul neinsufletit al actritei Stela Popescu va fi depus sambata la capela Manastirii Cernica iar duminica, la Cimitirul Cernica, va avea loc inmormantarea actritei, alaturi de sotul sau, Mihai Puiu Maximilian.

Cateva sute de persoane i-au adus vineri un ultim omagiu regretatei Stela Popescu, sicriul cu trupul neinsufletit al acesteia fiind depus in foaierul Salii Savoy a Teatrului "Constantin Tanase".

Cei care au venit sa o vada pentru ultima data pe Stela Popescu au umplut foaierul Teatrului "Constantin Tanase" cu buchete de flori si zeci de coroane.

Actrita Stela Popescu a murit joi, la varsta de 81 de ani.

"Stela Popescu a fost actrita Teatrului de Revista 'Constantin Tanase' in perioada 1963-1969 si a revenit pe faimoasa scena in 1993, unde a continuat sa joace in mii de spectacole (...). Acum se pregatea de turneul din Spania (Valencia) din cadrul Programului Romani pentru romani din perioada 29 noiembrie - 3 decembrie 2017, cu spectacolul 'E viva revista!' dedicat Zilei Nationale a tuturor romanilor - 1 Decembrie", se arata intr-un comunicat de presa al Teatrului de Revista "Constantin Tanase". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro