Cornuri cu aluat frantuzesc

Cornuri cu aluat frantuzesc

Ai nevoie de Pentru aluat 250 g faina 150 g unt drojdie cat o nuca sare 150 ml lapte 50 g zahar Pentru umplutura 3 albusuri 250 g nuca 3 linguri cacao 1 lingura esenta de rom Pentru uns 1 galbenus Mod de preparare Din ingredientele pentru aluat, inafara de unt, prepari o coca moale, care sa nu se tina de degete.

acum 95 luni (20 Oct 2014)

Ai nevoie de

Pentru aluat

250 g faina

150 g unt

drojdie cat o nuca

sare

150 ml lapte

50 g zahar

Pentru umplutura

3 albusuri

250 g nuca

3 linguri cacao

1 lingura esenta de rom

Pentru uns

1 galbenus

Mod de preparare

Din ingredientele pentru aluat, inafara de unt, prepari o coca moale, care sa nu se tina de degete. O acoperi cu un prosop si o tii intr-un loc cald aproximativ 2 ore pentru a creste. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro