Cornel Dinu, declaratii ciudate: "Cei mici sunt periculosi pentru ca au inima aproape de fund si se strica repede"

Cornel Dinu, declaratii ciudate:

"Dinamo a profitat de lentoarea axului central de la Chiajna, ma refer la Andrei Marc si la Manasse. Eu daca as fi la Dinamo le-as strange mana scouterilor de la echipa pentru ca nu aduc nimic bun.

acum 61 luni (13 Feb 2018)

"Dinamo a profitat de lentoarea axului central de la Chiajna, ma refer la Andrei Marc si la Manasse. Nu stiu de unde aduce Dinamo astfel de jucatori! Acest , daca ii scoatem putin din nume, te sperie ce face pe la mijloc. Nu stiu cum gaseste Dinamo strigoii astia de pe la mijloc si din aparare sau atac. Eu daca as fi la Dinamo le-as strange mana scouterilor de la echipa pentru ca nu aduc nimic bun.

El a oferit o replica halucinanta despre Torje: "Cei mici sunt periculosi pentru ca au inima aproape de fund si se strica repede".

Incercand sa-l atace pe seful FRF si sa condamne modul in care sunt organizate alegerile pentru presedintia Federatiei, fostul tehnician al "cainilor" le-a jignit pe fotbalistele din Romania, dar si pe ceilalti votanti. "Nu e normal ca la alegeri sa voteze unii care calca pe minge la fotbal in sala. Sau schiopii de pe la judet", a spus Cornel Dinu, citat de gsp.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro