Corina Tatarau reprezinta Romania la danceWEB Viena 2017

Corina Tatarau participa in perioada 12 iulie -16 august la cea de-a 22-a editie a programului danceWEB din Viena, in cadrul caruia va lua parte la ateliere de dans si proiecte de cercetare si va sustine performance-uri.

acum 41 luni (30 Jun 2017)

Corina Tatarau participa in perioada 12 iulie -16 august la cea de-a 22-a editie a programului danceWEB din Viena, in cadrul caruia va lua parte la ateliere de dans si proiecte de cercetare si va sustine performance-uri. Prezenta artistei din Romania la acest program este sprijinita de Institutul Cultural Roman prin Directia Relatii Internationale.

Acest program ofera anual unui numar de peste 60 de tineri dansatori profesionisti din peste 40 de state oportunitatea participarii la ateliere si conferinte, precum si la productii de spectacole de dans contemporan, intr-un mediu international. De la debutul sau in 1996, peste 1050 de tineri dansatori si coregrafi din 87 de state au participat la acest program.

Corina Tatarau a fost pasionata de dans de la o varsta frageda, astfel incat parintii ei au inscris-o la un club de dans sportiv. A practicat acest sport de performanta timp de aproape 14 ani. Debutul ei pe scena in dans contemporan a avut loc in octombrie 2015 in performance-ul "M.E.L.T - Motion, Emotion, Lateral Thinking" al coregrafei Valentina de Piante, realizat in cadrul WASP (Working Art Space and Production) din Bucuresti. Spectacolul a fost selectat in mai multe festivaluri nationale si internationale, precum editia 2016 a festivalului de dans ImPulsTanz din Viena. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro