Corina Cretu: Romania primeste aproximativ doua miliarde de euro pentru dezvoltare urbana

Corina Cretu: Romania primeste aproximativ doua miliarde de euro pentru dezvoltare urbana

Le-am transmis primarilor prezenti la intalnire ca e nevoie in primul rand ca autoritatile de gestiune sa incerce simplificarea si accelerarea selectiei de proiecte, dar cred ca este necesara totodata si simplificarea procedurilor de control", a scris Corina Cretu pe Facebook dupa intalnire cu primarii pe tema fondurilor europene.

acum 44 luni (17 Mar 2017)

"Orasele pot face fata provocarilor cu privire la mobilitatea urbana daca elaboreaza si aplica strategii integrate si daca implica toate partile interesate in aceste actiuni. Iar in ceea ce priveste agenda urbana, Politica de coeziune se axeaza in actuala perioada de programare tocmai pe strategii integrate de mobilitate urbana. Le-am transmis primarilor prezenti la intalnire ca e nevoie in primul rand ca autoritatile de gestiune sa incerce simplificarea si accelerarea selectiei de proiecte, dar cred ca este necesara totodata si simplificarea procedurilor de control", a scris Corina Cretu pe Facebook dupa intalnire cu primarii pe tema fondurilor europene.

"Romania este statul membru al UE cu cele mai mari alocari din Fondul european de dezvoltare regionala pentru Dezvoltarea Urbana Durabila: aproximativ 2 miliarde de EURO, iar mobilitatea urbana este una dintre prioritati", a mai scris Corina Cretu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro