Corina Cretu, audiata in Parlamentul European pentru postul de comisar - LIVE VIDEO

Corina Cretu, audiata in Parlamentul European pentru postul de comisar - LIVE VIDEO

In aceeasi zi cu Corina Cretu vor fi audiati in comisiile competente si Marianne Thyssen (ocuparea fortei de munca, afaceri sociale, competente si mobilitate profesionala), Tibor Navracsics (educatie, cultura, tineret si cetatenie), Miguel Arias Canete (actiuni in domeniul climei si energiei), Jonathan Hill (stabilitatea financiara, serviciile financiare si uniunea pietelor de capital) si Vera Jourova (justitie, protectia consumatorilor si egalitatea de gen).

acum 73 luni (1 Oct 2014)

Comisarul desemnat pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a declarat, miercuri, la audierile in PE, ca deviza sa principala este de a ajuta statele membre sa cheltuiasca banii, nu sa le penalizeze.

Mai mult pe Mediafax

Raspunsurile Corinei Cretu:

In ceea ce priveste competentele generale si motivatia, Corina Cretu a precizat ca in ultimii 14 ani s-a ocupat de chestiuni europene, iar aceasta experienta a ajutat-o sa dobandeasca "o buna cunoastere" a institutiilor europene si a metodelor lor de lucru.

"In calitate de economist si datorita experientei mele politice atat in tara mea, cat si in Parlamentul European sunt convinsa ca Politica Regionala a UE este un instrument puternic pentru crearea de crestere economica, locuri de munca si pentru promovarea integrarii grupurilor dezavantajate, in special, dar nu numai, in regiunile cele mai putin dezvoltate", se arata in raspunsul europarlamentarului roman.

In aceeasi zi cu Corina Cretu vor fi audiati in comisiile competente si Marianne Thyssen (ocuparea fortei de munca, afaceri sociale, competente si mobilitate profesionala), Tibor Navracsics (educatie, cultura, tineret si cetatenie), Miguel Arias Canete (actiuni in domeniul climei si energiei), Jonathan Hill (stabilitatea financiara, serviciile financiare si uniunea pietelor de capital) si Vera Jourova (justitie, protectia consumatorilor si egalitatea de gen). In prima zi au fost supusi tirului intrebarilor eurodeputatilor suedeza Cecilia Malmstrom (comert), maltezul Karmenu Vella (mediu, afaceri maritime si pescuit), croatul Neven Mimica (cooperare internationala si dezvoltare) si germanul Gunther Oettinger (economia si societatea digitala). ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro