Corina Caragea dezvaluie superstitiile de la Nationala

Corina Caragea dezvaluie superstitiile de la Nationala

Ce face prezentatoarea stirilor din sport inainte editiilor speciale Corina Caragea, cunoscuta prezentatoare a stirilor din sport, de la Pro TV, a facut cateva dezvaluiri inedite despre jucatorii nationalei, ale caror performante, ca jurnalist, le cunoaste destul de bine.

acum 75 luni (16 Jun 2016)

Ce face prezentatoarea stirilor din sport inainte editiilor speciale

Corina Caragea, cunoscuta prezentatoare a stirilor din sport, de la Pro TV, a facut cateva dezvaluiri inedite despre jucatorii nationalei, ale caror performante, ca jurnalist, le cunoaste destul de bine. Discutia a pornit de la pantofii tricolori ai Andreei Esca, purtati in ziua primului meci al Nationalei, dar a evoluat repede spre talismanele norocoase ale fotbalistilor. Surprizator, frumoasa bruneta i-a pus la punct pe jucatori, in frunte cu Anghel Iordanescu si a pus Nationalei un verdict dur, de "mar putrezit".

"Am share-uit acea poza pentru ca prietenii nostri de pe internet sa vada o particica din atmosfera dinaintea unei editii speciale a Stirilor, editie dedicata meciului Romaniei. Cu ajutorul blogului meu si al paginii de Facebook, imi place sa impart, cu cei care ma urmaresc, detalii din culise si experiente personale", a explicat Corina pentru EVZ. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro