Corespondenta speciala RL: Salonul Auto de la Geneva. La pas printre premierele pamantene

Cea de-a 87-a editie a Salonului Auto de la Geneva, cel mai important eveniment de profil din Europa, si-a deschis portile pentru jurnalistii de specialitate, iar intre 9 si 19 martie este invitat publicul larg. Nu degeaba, de 112 ani, Salonul de la Geneva este podiumul netru unde tehnologia de ultima ora si ideile inovative defileaza impreuna, sub forma conceptelor si a masinilor de serie prezentate in premiera mondiala. Masina are o garda la sol marita cu 50 mm si paseste pe urmele crossover-elor compacte de familie cu protectii laterale specifice, ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, precum si cu un calandru care aminteste de SUV-ul Duster, al carui prototip a fost lansat tot la Geneva, in 2009. Noul Seria 5 Touring a fost dezvoltat special pentru piata europeana, unde s-a bucurat de un mare succes de-a lungul a mai bine de 25 de ani, si duce la un nivel superior atributele clasice, precum aspectul distins, agilitatea si capacitatea de incarcare.

acum 32 luni (8 Mar 2017)

Cea de-a 87-a editie a Salonului Auto de la Geneva, cel mai important eveniment de profil din Europa, si-a deschis portile pentru jurnalistii de specialitate, iar intre 9 si 19 martie este invitat publicul larg.

Presa in cautare de senzational se va concentra pe "bolizi de sute de cai" sau "limuzine de lux".

Pentru a intra in atmosfera din "capitala europeana a automobilului", Geneva fiind supranumita astfel din cauza importantei Salonului Auto, care, pe langa faptul ca se numara printre cele mai importante cinci din lume, alaturi de Frankfurt, Paris, Tokyo si Detroit, este singurul organizat anual pe "batranul continent", trebuie precizat ca halele de la Palexpo vuiesc dupa "tranzactia secolului". Pana si femeile de serviciu cred ca au auzit ca PSA Peugeot-Citroën a cumparat Opel si se intreaba ce urmeaza. Nu degeaba, de 112 ani, Salonul de la Geneva este podiumul netru unde tehnologia de ultima ora si ideile inovative defileaza impreuna, sub forma conceptelor si a masinilor de serie prezentate in premiera mondiala. Organizatorii au contabilizat peste 140 de premiere mondiale si europene, insa RPM a numarat vreo 60, versiunile unui model neputand trece drept noutate. Sunt si "avioane de sosea", precum Ferrari 812 Superfast, si concepte emotionante, precum Pininfarina Fittipaldi EF7 Vision GT, si "sufragerii pe roti", precum Rolls-Royce Ghost -Elegance.

Dacia MCV Stepway - De la vis, la realitate

Pentru Dacia, se poate spune ca Geneva este locul in care visele devin realitate. Masina are o garda la sol marita cu 50 mm si paseste pe urmele crossover-elor compacte de familie cu protectii laterale specifice, ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, precum si cu un calandru care aminteste de SUV-ul Duster, al carui prototip a fost lansat tot la Geneva, in 2009.

DS7 Crossback - Primul SUV -frantuzesc cu parfum premium

DS, brandul premium legat ombilical de Citroën, prezinta pri... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro