CORESPONDENTA SPECIALA din Armenia. Orasul de unde tricolorii ar putea cumpara o arma letala cu usurinta cu care ai cumpara o inghetata. FOTO

Capitala Armeniei, Erevan, te surprinde prin puternicul contrast dintre bogăția excesivă afișată de privilegiații sistemului și sărăcia lucie in care poporul armean iși duce traiul de zi cu zi. Armele letale pot fi cumpărate de la tarabă dacă ești adult Pe străzile din Erevan se poate cumpăra o armă de foc de diverse dimensiuni, dar condiția pricipală este să fii adult și in mod special să nu fii sub influența băuturilor alcoolice. Mandrie şi loc de refugiu de-a lungul secolelor pentru incercatul popor armean, Erevanul a reuşit şă sfideze negurile istoriei, devenind in prezent un oraş extrem de original, cu un aer primitor şi misterios in egală măsură.Este simbolul viu al rezistenţei şi victoriei unui popor care a fost de multe ori pe pragul genocidului, al exterminării totale din Istorie...

acum 51 luni (8 Oct 2016)

Capitala Armeniei, Erevan, te surprinde prin puternicul contrast dintre bogăția excesivă afișată de privilegiații sistemului și sărăcia lucie in care poporul armean iși duce traiul de zi cu zi. In așteptarea meciului de fotbal dintre echipa națională armeană și tricolori, care are loc sambătă, de la ora 19.00 (ora Romaniei), in Erevan nu poți să faci nimic dacă nu ai asupra moneda națională dramul.

Romania intalnește echipa Armeniei in preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018

Naționala de fotbal trebuie să-i invingă pe armeni la Erevan pentru a păstra șanse reale de calificare. Sambătă, inaintea meciului, tricolorii au avut parte de o oră de relaxare, cu o plimbare, pe străzile unui oraș care chiar in ziua partidei sărbătorește 2798 de ani de existență.

Armele letale pot fi cumpărate de la tarabă dacă ești adult

Pe străzile din Erevan se poate cumpăra o armă de foc de diverse dimensiuni, dar condiția pricipală este să fii adult și in mod special să nu fii sub influența băuturilor alcoolice. Pe principalele bulevarde din centrul orașului comercianții oferă o gamă variată de arme letale, dar, din fericire, marea majoritate a curioșilor prefră doar să le privească. Nu se semnalizează decat extrem de rar schimbarea direcției de mers, iar șoferii nu sunt amendați dacă schimbă brusc sensul.

Intervenția echipajului de la rutieră este cel puțin interesantă in momentul in care doresc să-i oprească in trafic pe șoferi.

Celebrul autotursim Lada, incă prezent pe străzile din Erevan

Lada este marcă a AvtoVAZ, un constructor rus de automobile din Toliatti, Regiunea Samara.

Pentru a fost un automobil ieftin și popular pe această piață, multe Lada pot fi văzute și astăzi pe străzi, alături de mașini moderne și luxoase.

Incursiune in istoria orașlului Erevan

Erevan nu este radioul de unde se spu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro