Corespondenta din SUA. Iohannis s-a intalnit cu romanii din Washington: "Va rog sa fiti ambasadorii nostri. Sa duceti mesajul Romaniei catre ultimul catun din SUA"

Corespondenta din SUA. Iohannis s-a intalnit cu romanii din Washington:

El a fost insotit de consilierii sai prezidentiali Andrei Muraru, Leonard Orban si Cosmin Marinescu, dar si de sotia sa, Carmen. Presedintele Iohannis a ajuns in sala unde si-a sustinut discursul impreuna cu sotia sa, in aplauzele celor aproximativ 150 de romani de toate varstele, care au venit sa il cunoasca pe seful statului.

acum 84 luni (2 Apr 2016)

El a fost insotit de consilierii sai prezidentiali Andrei Muraru, Leonard Orban si Cosmin Marinescu, dar si de sotia sa, Carmen.

Presedintele Iohannis a ajuns in sala unde si-a sustinut discursul impreuna cu sotia sa, in aplauzele celor aproximativ 150 de romani de toate varstele, care au venit sa il cunoasca pe seful statului. Ambasadorul Maior a avut primul cuvant, el spunand ca romanii din SUA sunt o comunitate interesata de evolutiile din Romania si ca se simt onorati sa le primeasca vizita.

"Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa va intalnesc aici. Aseara, la Casa Alba, am avut ocazia sa schimb cateva cuvinte cu Barack Obama, Joe Biden si John Kerry. A fost dovada ca Romania si SUA au un parteneriat foarte strans, foarte bun si cu o perspectiva frumoasa.

El a adaugat ca daca la partea politica "stam extraordinar", la cea militara "foarte bine", in domeniul economic "se poate mult mai bine". Ati venit si va investiti personalitatea in SUA, am vrea sa fiti si in tara", le-a spus Iohannis, moment in care sala a oftat. Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE.

+Marian Munteanu - un pirt al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro