Corespondenta din Melbourne - Monica Niculescu, dupa ce a fost eliminata de o junioare: "Nu trebuia sa joc aici!"

Corespondenta din Melbourne - Monica Niculescu, dupa ce a fost eliminata de o junioare:

Practic, am jucat sambata finala la Hobart si marti in primul tur la Australian Open", a marturisit Monica dupa meciul cu Anna Blinkova. Ea a dezvaluit ca a incercat sa scoata meciul la capat cu ajutorul experientei, dar intrucat a servit foarte moale, din cauza durerilor, n-a avut consistenta.

acum 56 luni (17 Jan 2017)

Desi rezultatul pare rusinos, Monica e ingrijorata de cu totul altceva. A marturisit-o dupa meciul in care pe final, desi avea 4-3 in setul decisiv a pierdut 11 mingi la rand si a fost invinsa. Am probleme mari la muscii abdominali, probleme care s-au agravat la Hobart, in sferturi. Ma doare foarte tare cand servesc, ma doare cand tusesc, ma doare cand ma incordez. Cred ca e o leziune si acum mi-e foarte frica sa nu se agraveze. O sa fac un RMN si probabil va trebui sa iau o pauza. Am avut un program prea incarcat in perioada asta si de aceea a aparut o suprasolicitare. Practic, am jucat sambata finala la Hobart si marti in primul tur la Australian Open", a marturisit Monica dupa meciul cu Anna Blinkova.

Ea a dezvaluit ca a incercat sa scoata meciul la capat cu ajutorul experientei, dar intrucat a servit foarte moale, din cauza durerilor, n-a avut consistenta.

Adevarul la Australian Open - proiect sustinut de Aqua Carpatica ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro