Corespondent "Adevarul", agresat la cununia fiicei primarului Nichita. Politia Locala a refuzat sa intervina

Corespondent

Mirii, Cosmin Livezeanu si Ilinca Nichita, la iesirea de la Starea Civila FOTO ziaruldeiasi.ro Mirii, Cosmin Livezeanu si Ilinca Nichita, la iesirea de la Starea Civila FOTO ziaruldeiasi.ro Acesta a mai relatat ca ulterior agresiunii, mai multi martori de pe marginea drumului i-au apostrofat pe agentii de paza, acestia plecand de la fata locului.

acum 110 luni (26 Sep 2014)

Cununia civila a Ilincai Nichita (27 de ani), fiica cea mica a primarului Gheorghe Nichita, a fost programata astazi, 26 septembrie, incepand cu ora 17.00.

Cu o ora inainte de inceperea ceremoniei, in preajma Casei Casatoriilor situata in centrul orasului, in apropiere de Piata Unirii, au fost mobilizati zeci de politisti locali, de la Rutiera, precum si agenti ai firmei private de paza IGS. Un agent zelos al firmei de paza IGS l-a indepartat cu brutalitate pe corespondentul "Adevarul", care a incercat sa se apropie de o fereastra pentru a privi in interiorul cladirii.

"Am fost lovit cu pumnul in piept si mi s-a spus sa ma indepartez de urgenta de langa cladire.

Mirii, Cosmin Livezeanu si Ilinca Nichita, la iesirea de la Starea Civila FOTO ziaruldeiasi.ro

Mirii, Cosmin Livezeanu si Ilinca Nichita, la iesirea de la Starea Civila FOTO ziaruldeiasi.ro

Acesta a mai relatat ca ulterior agresiunii, mai multi martori de pe marginea drumului i-au apostrofat pe agentii de paza, acestia plecand de la fata locului.

Rovana si Dan Plumb, nasii de cununie FOTO ziaruldeiasi.ro

Ulterior, in timp ce restul jurnalistilor prezenti la eveniment au solicitat de la agent un punct de vedere, acesta a negat cu vehementa incidentul.

In jurul dupa-amiezii cladirea Starii Civile a fost inspectata de primarul Gheorghe Nichita, de viceprimarul Mihai Chirica si de purtatorul de cuvant al Primariei, Sebastian Buraga.

Imagine surpinsa prin geamul Starii Civile FOTO ziaruldeiasi.ro

Cununia civila, la care a fost prezenta si Rovana Plumb, a fost oficiata de primarul Gheorghe Nichita, iar invitatii, precum si mirii au intrat si au iesit in mare graba din cladire, pe usa din spate.

Cununia religioasa va avea loc sambata, de la ora 15.00, la Biserica "Sfantul Ni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro