Copilul de 10 ani dat in judecata pentru datoriile tatalui mort. Ii cer bani o procuroare si o judecatoare din Bacau

Copilul de 10 ani dat in judecata pentru datoriile tatalui mort. Ii cer bani o procuroare si o judecatoare din Bacau

Procurorul Gina Magirescu, de la Inspectia Judiciara, solicita de la copil 1.000 de euro si 2.800 de lei, iar judecatorul Smaranda Maftei, de la Tribunalul Bacau, ii cere 17.500 de lei. La ora 21.54 are loc urmatoarea discutie: "Abia am iesit de pe ATI...Dumnezeu mi-e martor ca incerc sa fac rost de bani si nu reusesc nimic...mai am transplantul si dupa o sa-mi revin...azi a fost ziua mea si am petrecut-o cu perfuzii si mii de pofte. Suma este mentionata pe o zdelca scrisa de antrenor in iunie, dar in luna septembrie, in fata notarului este mentionata doar suma de 49 de mii de lei, bani pe care judecatorul Smaranda Maftei i-a primit de la Marina Sighinas, dupa moartea lui Gabriel.

acum 85 luni (24 Jan 2017)

Un baietel de 10 ani, pe nume M. A, are calitatea de parat in doua procese, care i-au fost intentate de doi magistrati din Bacau. Procurorul Gina Magirescu, de la Inspectia Judiciara, solicita de la copil 1.000 de euro si 2.800 de lei, iar judecatorul Smaranda Maftei, de la Tribunalul Bacau, ii cere 17.500 de lei.

Copilul este singurul urmas legal al tatalui sau, Gabriel Antoci, un antrenor de fitness din Bacau, care a murit pe 23 aprilie 2016, la varsta de 34 de ani, diagnosticat cu leucemie. Dupa dezbaterea succesiunii, baiatul de 10 ani a mostenit de la tatal sau o masina veche, marca Audi, un apartament, dar si datorii consistente. Sunt data in judecata in aceste procese de doi magistrati, dar am fost sunata si de alte persoane, care au spus ca tatal copilului meu, cu care am avut o relatie, care s-a incheiat de mult, le datoreaza bani. Nu am crezut ca este posibil ca un om sa lase atat de multe probleme si treburi nerezolvate.

In plus, pe langa cele doua magistrate care revendica oficial sume consistente, mama copilului spune ca a mai contactata de inca trei femei, care sustin ca Gabriel Antoci le datora bani.

Mama baiatului, Marina Sighinas (35 de ani), apare de asemenea ca parte in procese, dar doar ca reprezentant legal. Femeia a avut o relatie neoficializata cu antrenorul de fitness, care s-a sfarsit la scurt timp dupa nasterea copilului, iar cei doi adulti se mai intalneau doar sporadic, in interesul baiatului. "Gabriel, ca antrenor de aerobic, era apreciat, mai ales de doamne. Se invartea in lumea buna a Bacaului, ii placea sa poarte numai haine de firma, castiga mult, dar si cheltuia mult", afirma Marina Sighinas, care spune ca va lupta cu toate mijloacele pentru a stinge datoriile si pentru a salva mostenirea copilului. si mama acestuia sa-i plateasca datoria antrenorului, de 2.800 de lei si 1.000 de euro, dar si cheluieli de judecata. Mesajele dovedesc ca Gabriel Antoci, care avea o sala de aero... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro