Copile de 13 ani, vandute cu ora pentru sex. "Daca aud reclamatii de la clienti, iti tai nasul, scroafo!"

Copile de 13 ani, vandute cu ora pentru sex.

Caz tulburator la Galati si Braila, unde procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au descoperit o retea de infractori care inchiria cu ora, pentru sex, copile de 13-15 ani. Trei dintre membrii gruparii au fost retinuti de DIICOT joi dimineata, iar in cursul serii judecatorii au emis mandate de arestarea pentru 30 de zile pe numele inculpatilor Eftinca Marcel, Ganguta Traian si Calin Felicia, care sunt acuzati de savarsirea infractiunii de trafic de minori in forma continuata.

acum 95 luni (27 May 2016)

Caz tulburator la Galati si Braila, unde procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au descoperit o retea de infractori care inchiria cu ora, pentru sex, copile de 13-15 ani.

Trei dintre membrii gruparii au fost retinuti de DIICOT joi dimineata, iar in cursul serii judecatorii au emis mandate de arestarea pentru 30 de zile pe numele inculpatilor Eftinca Marcel, Ganguta Traian si Calin Felicia, care sunt acuzati de savarsirea infractiunii de trafic de minori in forma continuata.

"In cauza exista suspiciunea rezonabila incepand cu anul 2015 si pana in prezent, inculpatii au racolat, transportat si gazduit mai multe minore cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani si profitand de starea a vulnerabilitate a acestora le-au determinat sa practice prostitutia pe raza municipiilor Braila si Galati", au precizat anchetatorii.

Cercetarile au sco la iveala faptul ca proxenetii au inchiriat pentru fete mai multe garsoniere in cele doua orase, acolo unde fetele locuiau si isi primeau clientii trimisi de catre Eftinca Marcel, Ganguta Traian si Calin Felicia. Ganguta, omul de la "Vanzari"

Potrivit DIICOT, cel care se ocupa in mod special de gasirea de clienti pentru fete era Traian Ganguta, care gestiona mai multe oferte de servicii sexuale postate pe un site de escorte.

El oferea fetele la tarife cuprinse intre 100 si 300 de lei ora si negocia, in numele lor, "prestatiile speciale".

De altfel, cele mai multe dintre ele erau fortate sa se prostitueze, dupa ce proxenetii le-au amenintat ca le omoara sau le slutesc. Intr-o convorbire interceptata, intre unul dintre proxeneti si o minora de 13 ani, acesta o avertizeaza ca ii va taia nasul daca nu face tot ceea ce poate pentru a multumi clientii.

Se pare ca inclusiv familiile unora dintre fete au fost amenintate, dar exi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro