Copil sodomizat in sediul Politiei din Iasi. Detalii terifiante ale unui abuz sexual cu perversiuni, comis sub nasul politistilor

Copil sodomizat in sediul Politiei din Iasi. Detalii terifiante ale unui abuz sexual cu perversiuni, comis sub nasul politistilor

Scenele sexuale s-au petrecut in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, in noaptea de 2 spre 3 decembrie. "Minorul, asistat de parinti, poate solicita daune morale si materiale, in solidar, de la autorii violului, de la angajatii IPJ si de la institutie, prin Ministerul de Interne", ne-a explicat avocata Gianina Porosnicu. De la inceputul acestui an, in sistemul de arest sau de tip penitenciar, au avut loc doua cazuri de abuzuri sexuale, potrivit aceluiasi raport, ambele in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi.

acum 90 luni (17 Dec 2015)

Scenele sexuale s-au petrecut in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, in noaptea de 2 spre 3 decembrie. a fost sodomizat de doi adolescenti de aceeasi varsta. Scenele socante au avut loc in timp ce, teoretic, reprezentantii centrului de arest ar fi trebuit sa asigure supraveghere tinerilor incarcerati acolo. a fost arestat la inceputul lunii noiembrie, de catre Judecatoria Pascani, fiind acuzat de talharie calificata. Potrivit unor surse juridice, minorul ar fi intrat in locuinta unui consatean, pe care l-ar fi lovit si de la care a sustras tigari si bani. a fost adus la Iasi, unde a fost depus intr-o celula a Centrului de Retinere si Arestare. Dupa ce s-a intors de la Tribunal, M. se afla in celula si alaturi de Stefan Robert Bucataru si Ionut Marian Dinu, ambii arestati dupa ce au furat din diverse biserici.

Marturia socanta a tatalui

Tatal lui M.G., Gheorghe G., a povestit ca fiul sau, aflat pentru prima data in arest, fusese umilit si batut de cei doi si in perioada premergatoare violului. - dupa viol), m-a anuntat seful de post ca trebuie sa merg la Iasi. A inceput sa planga si mi-a spus ca i-au bagat penisul in fund, ca au vrut sa ii bage penisul in gura si i-au pus sperma in lingurita si i-au dat sa inghita", a povestit Gheorghe G.

A doua zi dupa comiterea faptei, politistii au fost sesizati de grozavia petrecuta in celula de la Arest. Cazul este cercetat in prezent de Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

Politia spune ca s-a deschis o ancheta

Monica Palaghia, prim-procurorul acestei institutii, a precizat, ieri, ca cercetarile efectuate pana in prezent fac referire doar la fapta de viol, nu si la o posibila neglijenta in serviciu a politistilor de la Centrul de Arestati. "La momentul de fata, cercetarile se fac doar pentru infractiunea de viol", ne-a spus Palaghia.

Reprezentantii Politiei iesene, prin vocea purtatorului de cuvant, A... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro