Copiii unui roman din Norvegia au fost luati din familie cu Politia. Parintii ar fi fost denuntati pentru "crestinism radical si indoctrinarea copiilor"

Copiii unui roman din Norvegia au fost luati din familie cu Politia. Parintii ar fi fost denuntati pentru

"Mentionez ca si din partea noastra, a familiei si a autoritatilor s-au facut demersuri si Dumnezeu a dat biruinta, toti vor sa ne ajute si lucrurile s-au miscat. Patru dintre copiii familiei Bodnariu FOTO Facebook/ Norway, Return the Children to Bodnaru Family Membru in Comisia de Protectie a Copilului de la Sectorul 1 Bucuresti, de profesie avocat si psiholog, pastorul Florin Ianovici, apropiat al familiei Bodnariu, a declarat ca trebuie asteptata ziua de luni pentru a se vedea exact care sunt acuzatiile aduse parintilor. al pricipiului), la un moment dat, este un paradox, si eu am evidentiat lucrul acesta si in teza de doctorat, pentru ca aparand copilul distrugi familia careia ii apartine copilul si implicit pe copil", a explicat Florin Ianovici.

acum 99 luni (21 Nov 2015)

Printr-un apel transmis pe mai multe site-uri crestine si pe reteaua sociala Facebook, crestinii din Romania sunt chemati sa sustina in rugaciune familia unui roman stabilit in Norvegia, Marius Bodnariu, caruia autoritatile norvegiene i-a luat zilele trecute copiii. Familia romanului, care era membra a Bisericii Penticostale Philadelphia din Bucuresti inainte de a se muta in Norvegia, a ramas intr-o prima faza fara cei patru copii mai mari, ulterior ramanand si fara copilul cel mai mic, in varsta de doar trei luni.

"Luni 16 noiembrie cele doua fete, Eliana si Naomi, sunt luate de la scoala de Protectia Copilului si duse intr-un loc secret. Apoi, Protectia Copilului impreuna cu Politia vin acasa si iau si pe cei doi baieti Matei si Ioan, iar Ruth cu bebelusul Ezekiel (trei luni) este arestata si dusa la Politie. Dupa mai multe ore de interogatoriu, Marius si Ruth au fost lasati sa plece acasa impreuna cu bebelusul. De atunci si pana la aceasta ora, nici Marius si nici Ruth nu i-au mai vazut pe cei patru copii mai mari", scrie fratele romanului din Norvegia, pe Facebook. Potrivit aceleiasi surse, ziua urmatoare, in 17 noiembrie "Protectia Copilului, insotita de patru politisti, vine acasa si ia bebelusul de trei luni de la mama, pentru ca au considerat mama ca fiind periculoasa. Tot atunci i-au spus lui Ruth despre copii, ca sunt dati la doua familii, ca s-au integrat foarte bine si ca nu le este dor de parinti".

Daniel Bodnariu povesteste ca miercuri, cei doi parinti s-au intalnit cu un avocat care le-a spus ca aveau dreptul sa fie informati despre acuzatiile ce li se aduc. "De asemenea au aflat ca mama care alapteaza are dreptul de a-si hrani bebelusul. Tot atunci au aflat si ca bebelusul a fost trimis in Bergen, oras aflat la o distanta de 3-4 ore de mers cu masina de localitatea lor", a mai relatat fratele romanului din Norvegia. Cert este ca s-au facut multe abuzuri trecand chiar si peste legea lor care es... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro