Copiii "de bani gata" si parintii lor, desfiintati de fondatorul Transylvania College. Ce au facut beizadelele in tabara

Copiii

"Scopul principal al acestei tabere este acela de a insufla copiilor dorinta de a se cunoaste pe sine si intre ei, de a-si identifica pasiunile in mod natural, invatand totodata sa comunice fara gadget-urile de ultima generatie si sa adere la un stil de viata sanatos si activ", se arata intr-o prezentare a taberei. Dupa terminarea taberelor de anul acesta Dan Baciu, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hateiganu", care a fondat si Asociatia Romana de Educatie pentru Sanatate, a criticat dur pe Facebook copiii care au participat la evenimente, dar si pe parintii acestora.

acum 45 luni (14 Aug 2017)

"Dragii mei, in cele trei tabere pe care le-am organizat vara aceasta, am constatat un adevar dureros: sunt tot mai multi in cresterea copiilor (psihologi, specialisti in parenting, etc) si tot mai putini parinti. Parintii isi leapada copiii de la cele mai fragede varste si ii dau pe mana specialistilor sau merg non stop la cursuri, sau le cumpara cadouri, ii duc la festivaluri, ii trimit in 3 tabere intr-o vara, ii picteaza pe fata cu orice ocazie, le cumpara tone de apa dulce colorata, le pun in fata telefonul mobil sau ipadul etc.

Avand in vedere ca tabara a fost organizata de "Transylvania College" este de presupus ca multi dintre participanti sunt chiar elevi ai scolii private pe care Dan Baciu a fondat-o. Tabara Americana de Mindfulness si Leadership In ultimii patru ani, in fiecare vara scoala organizeaza "Tabara Americana de Mindfulness si Leadership", activitatate la care iau parte aproximativ 60 de elevi din Romania si din America.

"Scopul principal al acestei tabere este acela de a insufla copiilor dorinta de a se cunoaste pe sine si intre ei, de a-si identifica pasiunile in mod natural, invatand totodata sa comunice fara gadget-urile de ultima generatie si sa adere la un stil de viata sanatos si activ", se arata intr-o prezentare a taberei.

Dupa terminarea taberelor de anul acesta Dan Baciu, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hateiganu", care a fondat si Asociatia Romana de Educatie pentru Sanatate, a criticat dur pe Facebook copiii care au participat la evenimente, dar si pe parintii acestora. Simptomele copiilor care cresc fara parinti "Si toate absentele se aduna si incep sa isi faca efectul de pe la 3 ani. Si astfel vedem in tabara copii intre 3-18 ani care prezinta urmatoarele simptome: sunt indisciplinati, nerecunoscatori, nerespectuosi, vorbesc urat, nu stiu sa manance, nu pot sa taca 3 secunde, risipesc totul, distrug orice echipament, rechizitele, mingile de fotbal sau ping pon... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro