Copacul care alunga tantari si alte plante care tin insectele enervante la distanta

Copacul care alunga tantari si alte plante care tin insectele enervante la distanta

Alaturi de acest copac care alunga tantari mai pot fi plantate si incercate Citronella lemongrass, care are un ulei mai puternic, neplacut tantarilor, galbenele, busuiocul, menta, care functioneaza si contra furnicilor, Citronella geranium, un fel de tufa de iarba, cu aroma placuta pentru om, dar iritanta pentru insecte, si rozmarinul.

acum 89 luni (13 Sep 2015)

Copacul care alunga tantarii este foarte popular in Japonia, dar mai putin intalnit in Europa si mai ales in Romania. Cand alegi insa un astfel de copac care alunga tantarii trebuie sa iei in considerare cresterea rapida si dimensiunile plantei. Poate ajunge chiar si la 20 de metri inaltime, iar coroana poate ajunge la un diametru al coroanei de pana la opt metri.

Copacul care alunga tantarii creste in aproape orice fel de sol si rezista la temperaturi foarte scazute. Totodata, dezvolta radacini puternice si de aceea are nevoie de spatiu, nu se planteaza in grupuri. Alaturi de acest copac care alunga tantari mai pot fi plantate si incercate Citronella lemongrass, care are un ulei mai puternic, neplacut tantarilor, galbenele, busuiocul, menta, care functioneaza si contra furnicilor, Citronella geranium, un fel de tufa de iarba, cu aroma placuta pentru om, dar iritanta pentru insecte, si rozmarinul.

Din aceeasi gama a plantelor care alunga tantari mai pot fi folosite frunzele de nuc, verbina, o planta frumos parfumata si cu o aroma asemanatoare lamailor, sau muscata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro