Copacii din Cismigiu, "dezbracati" dupa cateva minute. Haine donate pentru nevoiasi stau in cutii

Copacii din Cismigiu,

Parcul Cismigiu din Bucuresti, unul dintre cele mai cunoscute din oras, s-a transformat de cateva zile intr-o atractie principala pentru cei care si-au dorit sa faca o fapta buna si sa-i ajute pe oamenii fara adapost care au cu adevarat nevoie de haine in aceasta perioada.

acum 102 luni (21 Jan 2016)

Parcul Cismigiu din Bucuresti, unul dintre cele mai cunoscute din oras, s-a transformat de cateva zile intr-o atractie principala pentru cei care si-au dorit sa faca o fapta buna si sa-i ajute pe oamenii fara adapost care au cu adevarat nevoie de haine in aceasta perioada. Astfel, doritorii au venit si au imbracat copacii cu haine care ulterior au fost stranse intr-o cutie, urmand ca toate donatiile sa ajunga la cei nevoiasi.

Singura problema, spun paznicii din parc, a fost ca hainele nu prea au stat mult timp agatate pe copacii din parc si din acest motiv joi, la ora pranzului, nu mai erau haine pe niciun pom.

Cutia cu donatii

Asa se face ca la intrarea in Parcul Cismigiu, langa celebrul chiosc de ziare, este o cutie enorma in care sunt depozitate zeci de articole vestimentare care asteapta sa fie donate persoanelor nevoiase care au nevoie in aceste zile de haine mai groase.

Cei care vor sa faca o donatie pot merge in Parcul Cismigiu sa lase haine pana duminica, 24 ianuarie, atunci cand se va incheia evenimentul organizat de Samusocial din Romania. Articolele vestimentare care au fost stranse pana acum au fost impartite oamenilor fara adapost care au trecut prin zona si celor aflati in Centrul Theodor Pallady. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro