Contul PSD a fost blocat din cauza datoriei facute de pe urma lansarii candidaturii lui Ponta la Presedintie. PSD nu poate depune lista de candidati

Contul PSD a fost blocat din cauza datoriei facute de pe urma lansarii candidaturii lui Ponta la Presedintie. PSD nu poate depune lista de candidati

PSD are o datorie de peste 55.000 de euro la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, din subordinea Primariei Capitalei, cea care a inchiriat PSD Arena Nationala pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale. "N-a fost platit de PSD si urmeaza sa vorbim cu colegii sa strangem fonduri ca sa platim o datorie de la lansarea candidatului la prezidentiale", a spus Dragnea in urma cu cateva luni.

acum 88 luni (16 Jan 2016)

"Situatia va fi remediata pana la sfarsitul lunii ianuarie, pentru ca s-a stabilit - si fiecare organizatie si-a luat acest angajament - sa fie achitate toate cotizatiile restante.

Dragnea a spus ca PSD ar trebui sa incaseze restante la plata cotizatiilor de "cel putin 1,7 milioane de lei".

PSD are o datorie de peste 55.000 de euro la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, din subordinea Primariei Capitalei, cea care a inchiriat PSD Arena Nationala pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

PSD doreste sa acopere datoria din cotizatiile membrilor de partid.

Liderul PSD a recunoscut ca evenimentul nu a fost platit de PSD. "N-a fost platit de PSD si urmeaza sa vorbim cu colegii sa strangem fonduri ca sa platim o datorie de la lansarea candidatului la prezidentiale", a spus Dragnea in urma cu cateva luni.

Premierul Victor Ponta, in ziua in care a implinit 42 de ani, si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale in fata unui stadion pe cat de plin, pe atat de apatic. De fapt, a organizat o petrecere la care au participat 50.000 de oameni, unii veniti din curiozitate, altii prin ordin de partid.

Datoria de 55.000 de euro este, insa, una dintre datoriile mici ale PSD. Social-democratii mai trebuit sa achite aproximativ 7 milioane de euro unor diversi prestatori de servicii din campaniile electorale trecute, cea mai mare parte a sumei provenind din timpul lui Mircea Geoana si Victor Ponta, potrivit Mediafax. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro