Controverse intre sportivii "tricolori". Simona Halep este atacata DUR, dupa ce a comentat despre portdrapelul Romaniei la Rio: "Sunt jignitoare la adresa mea si a celorlalti sportivi care au adus medalii"

Controverse intre sportivii

Iti sugerez Simona sa participi si tu la Rio 2016 si sa vezi cat de greu se castiga o medalie pentru Romania si cu siguranta vei aprecia mai mult sportivii care au castigat mai multe medalii la Olimpiada, Mondiale si Europene.

acum 47 luni (8 Jul 2016)

COSR a ales-o pe Catatlina Ponor sa fie portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august). La scurt timp dupa aceasta nominalizare, Simona Halep s-a aratat surprinsa de desemnarea triplei campioane olimpice la gimnastica. O felicit si pe Catalina Ponor, pentru ca este o mare onoare sa fii portdrapel la Rio", opina Halep in urma cu cateva zile.

"Am tot respectul pentru Simona dar aceasta declaratie mi se pare jignitoare la adresa mea, a Catalinei si a celorlalti sportivi care au adus Romaniei medalii europene, mondiale si olimpice!!!

Iti sugerez Simona sa participi si tu la Rio 2016 si sa vezi cat de greu se castiga o medalie pentru Romania si cu siguranta vei aprecia mai mult sportivii care au castigat mai multe medalii la Olimpiada, Mondiale si Europene. Asadar, Halep si Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretentii!

Parerea mea...Scuze daca am jignit pe cineva, dar am impresia ca doar doua sportive are Romania, si nu este asa!!!", a scris Marian Dragulescu pe contul sau de Facebook. Citeste si:

+Spagile luate de oficiali romani in SCANDALUL inchisorilor secrete ale

+Simona Halep - Madison Keys, 6-7, 6-4, 6-3. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro