Continua atacurile sub centura la adresa Simonei Halep: "Distinsa mulgatoare de CAP, cu atitudine de tractorista"

Continua atacurile sub centura la adresa Simonei Halep:

De unde o fi cunoscut-o marele savant pe Simona Halep, singura aromanca din ultimii o suta de ani care, in loc de inima, are un portofel?!", a notat "Romania Mare", publicatie condusa astazi de fiica "Tribunului", Lidia Vadim Tudor.

acum 42 luni (21 Jul 2016)

Revista "Romania Mare", al carei redactor-sef a fost Corneliu Vadim Tudor in perioada 1991-2015, a publicat un amplu comentariu referitor la decizia Simonei Halep, in cadrul celebrei rubrici "Saptamana pe scurt".

"Asa cum era de asteptat, Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Olimpiada, de teama virusului Zika. In realitate, pe domnisoara o doare-n paispe de Romania. Sa speram ca individualismul acestei bidinele cu racheta de tenis in loc de coada nu va converti pe nimeni, desi exista o fascinatie a raului... Pai poate fi comparata distinsa mulgatoare de CAP, cu atitudine de tractorista fruntasa, cu magica Nadia Comaneci, care acum 40 de ani (la 18 iulie 1976) lua primul 10 din istoria gimnasticii? De unde o fi cunoscut-o marele savant pe Simona Halep, singura aromanca din ultimii o suta de ani care, in loc de inima, are un portofel?!", a notat "Romania Mare", publicatie condusa astazi de fiica "Tribunului", Lidia Vadim Tudor.

Citeste ce scria insusi Corneliu Vadim Tudor despre Simona Halep

Corneliu Vadim Tudor a murit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro