Contestatia lui Grindeanu privind excluderea lui din PSD va fi analizata de Comisia de etica si integritate, condusa de Florin Iordache - sustinatorul faimoasei OUG 13

Contestatia depusa de Sorin Grindeanu privind excluderea lui din PSD urmeaza a fi analizata de Comisia de Etica si Integritate a partidului, a anuntat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea. In acest context, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in legatura cu contestatia depusa de fostul premier Sorin Grindeanu la excluderea lui din partid, ca aceasta se va discuta de Comisia nationala de integritate, iar comisia se va intruni atunci cand o va convoca seful ei, informeaza Agerpres.

acum 62 luni (31 Jul 2017)

Contestatia depusa de Sorin Grindeanu privind excluderea lui din PSD urmeaza a fi analizata de Comisia de Etica si Integritate a partidului, a anuntat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Foarte interesant este faptul ca aceasta Comisie a PSD este condusa de Florin Iordache - cel care a fost ministru al Justitiei in Guvernul Grindeanu si a sustinut, de pe acea functie, faimoasa OUG 13, privind dezincriminare abuzului in serviciu. Dupa ce a fost inlaturat din functia de premier, Sorin Grindeanu a confirmat ca uriasele proteste de strada, anti - PSD, iscate de OUG 13, au fost justificate.

In acest context, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in legatura cu contestatia depusa de fostul premier Sorin Grindeanu la excluderea lui din partid, ca aceasta se va discuta de Comisia nationala de integritate, iar comisia se va intruni atunci cand o va convoca seful ei, informeaza Agerpres.

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat, vineri, ca a depus la PSD contestatia la decizia de excludere a sa din partid, mentionand ca acesta urmeaza sa fie judecata in comisia nationala de etica a formatiunii. Contestatia este pe baza statutului si pe baza deciziilor luate de conducerea partidului in urma cu aproximativ o luna si jumatate. Este o chestiune, nu as vrea sa intru in foarte multe detalii, care se va judeca in forurile interne ale partidului, si anume la comisia de etica. Contestatia mea este conform cu prevederile statutului si, subliniez, este pana la urma si dorinta membrilor din organizatia Timis de a face acest demers", a precizat Sorin Grindeanu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro