Consilierul USR Dumitru Dobrev demisioneaza din Consiliul General, dupa ce a votat in locul lui Nicusor Dan

Consilierul USR Dumitru Dobrev demisioneaza din Consiliul General, dupa ce a votat in locul lui Nicusor Dan

"Dumitru Dobrev si USR isi cer scuze fata de bucuresteni Dumitru Dobrev isi va prezenta luni demisia de onoare din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Demisia unui bun jurist este o pierdere pentru grupul de consilieri, dar colegul nostru a inteles gravitatea gestului sau si ca, indiferent de circumstantele in care el are loc, USR nu va fi niciodata de acord cu un astfel de comportament", a scris Nicosor Dan pe Facebook.

acum 37 luni (3 Sep 2016)

"Dumitru Dobrev si USR isi cer scuze fata de bucuresteni Dumitru Dobrev isi va prezenta luni demisia de onoare din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. (...) Colegul nostru a inteles gravitatea gestului sau si ca, indiferent de circumstantele in care el are loc, USR nu va fi niciodata de acord cu un astfel de comportament. Nu vom ezita sa ne recunoastem greselile pentru ca nu vrem sa facem politica asa cum au facut partidele si politicienii in ultimii 27 de ani", anunta un comunicat al USR.

Potrivit formatiunii, Dumitru Dobrev si USR isi cer scuze fata de bucuresteni pentru incident si "ii asigura ca asa ceva nu se va mai repeta". Demisia unui bun jurist este o pierdere pentru grupul de consilieri, dar colegul nostru a inteles gravitatea gestului sau si ca, indiferent de circumstantele in care el are loc, USR nu va fi niciodata de acord cu un astfel de comportament", a scris Nicosor Dan pe Facebook.

"Nu vom ezita sa ne recunoastem greselile pentru ca nu vrem sa facem politica asa cum au facut partidele si politicienii in ultimii 27 de ani.

Dumitru Dobrev a fost surprins miercuri intr-o inregistrare realizata de un coleg din CGMB in timp ce vota un proiect in locul lui Nicusor Dan, care iesise din sala.

"Nicusor iesise pentru cateva minute din sala, iar votul nu se inchidea, in sensul ca in sistemul electronic de vot apareau 49 de voturi din 50 de prezenti. Dintr-un mimetism prostesc, am facut exact ce vazusem ca face in dreapta mea o colega consilier, de la un alt partid, care votase in locul cuiva de la prezidiu (poate se vede pe inregistrarile oficiale, daca sunt disponibile online).

Locul lui Dumitru Dobrev va fi luat de un alt membru USR, printr-o hotarare a CGMB. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro