Consilierul lui Ponta, Palada: "Nu e bine sa fie toata puterea la PSD, pentru ca va fi apocalipsa si sufera pufosii din diaspora. Doamne, ce fraieri"

Consilierul lui Ponta, Palada:

Consilierul premierului Victor Ponta, fost purtator de cuvant al Guvernului, a fost retras din functie in urma unor aprecieri jignitoare la adresa jurnalistilor, mentionate, de asemenea, pe pagina sa de Facebook. Pentru ca, nu-i asa?, va fi bine si soarele va lumina pe cer si pasarile vor canta in germana si Angela Merkel va trimite un tir cu flori si un alt tir cu catuse, sa se serbeze victoria eliberarii Romaniei de sub jugul asupritor.

acum 70 luni (19 Nov 2014)

Consilierul premierului Victor Ponta, fost purtator de cuvant al Guvernului, a fost retras din functie in urma unor aprecieri jignitoare la adresa jurnalistilor, mentionate, de asemenea, pe pagina sa de Facebook. In urma victoriei lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, el s-a aratat dezamagit de rezultatul votului si a publicat un text ironic la adresa romanilor din diaspora.

"Nici n-a cantat cocosul de trei ori si incep distinsii sa-si dea arama pe fata. Evident ca au dat cu un PSD-ist de pamant, sa-i ridice imunitatea, pentru ca, nu-i asa, e comunist si corupt si nemernic. La fel de evident ca l-au luat in brate pe un PNL-ist de-al lor, nu i-au ridicat imunitatea, au facut scut in fata sa. Pentru ca, nu-i asa, e bun si drept si probabil frate de sange cu Macovei si Blaga. Tot azi, inainte sa cante cocosul de trei ori, evident ca a venit Iohannis sa spuna ca stai sa vezi ca de fapt noi totusi vrem toata puterea. Evident ca nu e bine ca toata puterea sa fie la PSD, pentru ca, nu-i asa?, va fi dictatura si apocalipsa si vor suferi pufosii din diaspora de suferinta", scrie Palada.

"Dar evident ca e foarte bine sa fie toata puterea la PNL, care de fapt e un PDL vopsit, sa nu se prinda fraierii. Pentru ca, nu-i asa?, va fi bine si soarele va lumina pe cer si pasarile vor canta in germana si Angela Merkel va trimite un tir cu flori si un alt tir cu catuse, sa se serbeze victoria eliberarii Romaniei de sub jugul asupritor.

Citeste si:

ANALIZA Cum se va descurca premierul Ponta cu promisiunile electorale ale candidatului Ponta

In plina campanie electorala, premierul Victor Ponta a promis ca Guvernul va lua o serie de masuri de natura economico-sociala, fie ca el va fi sau nu ales presedinte.

Crin Antonescu, prima aparitie dupa alegerile prezidentiale: Victor Ponta este un om politic distrus

Fostul prese... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro