Consilierul din Italia care a batut un roman declara ca nu este xenofob: "As fi pregatit sa dau doi pumni oricui, fie roman, fie italian"

Consilierul din Italia care a batut un roman declara ca nu este xenofob:

Anthony Aliano, de profesie avocat si membru al Consiliului municipal al orasului italian Montesilvano, a spus de asemenea ca pentru a arata ca nu este xenofob poate mentiona ca a angajat o educatoare romanca.

acum 107 luni (23 Oct 2014)

Sunt uimit de acest scandal izbucnit dupa o simpla actiune de aparare la o tentativa de agresiune materiala si fizica. Nu ma simt vinovat de acuzatiile stupefiante de xenofobie aduse de Ministerul de Externe din Romania", a spus consilierul municipal Anthony Aliano.

Acesta a mai precizat ca este pregatit sa "dea pumni" oricarei persoane care recurge la violenta cu aroganta, fie ca este roman, italian, politician sau cosmopolit.

Anthony Aliano, de profesie avocat si membru al Consiliului municipal al orasului italian Montesilvano, a spus de asemenea ca pentru a arata ca nu este xenofob poate mentiona ca a angajat o educatoare romanca. Le multumesc tuturor cetatenilor romani si italieni care, intelegand ce mi s-a intamplat, au manifestat solidaritate si indignare fata de atitudinea infractionala", a mai spus oficialul.

Gestul si limbajul consilierului italian au fost criticate de catre politicienii din peninsula, cativa dintre ei cerandu-i chiar si demisia.

Anthony Aliano a scris saptamana trecuta pe Facebook ca dupa ce un pieton roman i-a lovit masina, i-a aplicat acestuia "doi pumni de calitate superioara". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro