Consilierul de stat Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii. Ciolos: El va continua discutia privind Legea salarizarii

Citește și: Ce pregătire are noul minstru al Muncii, Dragoș Pislaru ---------- Premierul Dacian Cioloș a inaintat, luni, președintelui Klaus Iohannis, decizia de numire a consilierului de stat Dragoş Pislaru in funcția de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Varstnice.

acum 49 luni (18 Apr 2016)

UPDATE 15.56: Decretul privind numirea lui Dragoş Pislaru in funcţia de ministru al Muncii a fost publicat, luni, in Monitorul Oficial. Totodată, a fost publicat decretul prin care se ia act de demisia Anei Costea din funcţia de ministru al Muncii şi se constată incetarea funcţiei de membru al Guvernului, potrivit Agerpres.

UPDATE 13.10: Premierul Dacian Cioloș a declarat, luni, in cadrul unei conferințe de presă, că noul ministru al Muncii va continua discuția pentru elaborarea unui act normativ care să corecteze dezechilibrele legate de salarizare.

Totodată, premierul a precizat că Pislaru iși va prezenta programul zilele următoare și că va fi "o continuitate" al celui inceput de fostul ministru, Ana Costea.

Citește și: Ce avere are noul ministru al Muncii-----

UPDATE 12.52: Noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, este analist economic cu experienţă in domeniul reformelor structurale, dezvoltării locale şi creşterii competitivităţii. El a deținut funcţia de consilier de stat pe probleme economice in cancelaria premierului Dacian Cioloş, in perioada 8 decembrie 2015 - 18 apr.

Citește și: Ce pregătire are noul minstru al Muncii, Dragoș Pislaru

----------

Premierul Dacian Cioloș a inaintat, luni, președintelui Klaus Iohannis, decizia de numire a consilierului de stat Dragoş Pislaru in funcția de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Varstnice.

Născut in 1976, Pislaru este licenţiat in economie internaţională al ASE Bucureşti şi deţine o diplomă de master in relaţii internaţionale de la London School of Economics and Political Science din Londra. Cu o zi inainte, guvernul anunţase că a retras OUG privind salarizarea bugetarilor.Discuţiile pe legea salarizării vor continua in zilele următoare, "cu sau fără doamna Costea", declara atunci purtătorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, precizand că premierul i-a ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro