Consilier: Robert Negoita ii dicteaza Gabrielei Firea multe decizii

Consilier: Robert Negoita ii dicteaza Gabrielei Firea multe decizii

"Negoita e un primar foarte puternic in Bucuresti, ii dicteaza lui Firea foarte multe decizii pe care sa le puna pe agenda Consiliului General, una dintre ele fiind chiar cea de saptamana trecuta, prin care Administratia strazilor sa poata incheia protocoale cu Consiliul Sectorului 3, acolo unde Negoita a facut lucrari ilegale pe o proprietate care nu-i apartinea, cu bani foarte multi de altfel.

acum 37 luni (7 Aug 2016)

Unul dintre consilierii generali ai Capitalei, Ciprian Ciucu (PNL), sustine ca primaria Bucurestiului este condusa de doua tabere: "tabara Voluntari - Pandele, Becali, Firea - si tabara Robert Negoita".

"Trebuie sa intelegeti: Primaria a incaput pe mana mafiei imobiliare din Ilfov. Viceprimarul este avocatul lui Becali, care este latifundiar in Ilfov, la fel ca Pandele. Ei sunt impreuna acolo, in mafia imobiliara din Ilfov care, in urma acestor alegeri, a ajuns in Bucuresti. Cealalta parte din PSD este controlata de Robert Negoita. Este tabara Voluntari - Pandele, Becali, Firea- si tabara Robert Negoita, care este baron de Bucuresti. Oamenii lui Negoita, dintre care unul - Honorius Circa, un tip foarte agresiv- conduce sedinta Consiliului, iar restul sunt sindicalisti din subordinea Primariei Capitalei.

"Negoita e un primar foarte puternic in Bucuresti, ii dicteaza lui Firea foarte multe decizii pe care sa le puna pe agenda Consiliului General, una dintre ele fiind chiar cea de saptamana trecuta, prin care Administratia strazilor sa poata incheia protocoale cu Consiliul Sectorului 3, acolo unde Negoita a facut lucrari ilegale pe o proprietate care nu-i apartinea, cu bani foarte multi de altfel. Planul prin care ...

+Traian Basescu CRITICA procurorii care l-au trimis in JUDECATA: Unde erau cand ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro