Consilier local PNL fotografiat simuland o executie in stilul teroristilor ISIS. Imaginile au fost publicate pe Facebook

Consilier local PNL fotografiat simuland o executie in stilul teroristilor ISIS. Imaginile au fost publicate pe Facebook

Alte stiri din Suceava: Spitalul Judetean Suceava este singurul din provincie ce detine o Unitate de Urgente Neurovasculare Festivalul international de folclor "Intalniri Bucovinene" a ajuns la cea de-a XXVII-a editie Cea mai mare concurenta din invatamantul sucevean: 107 profesori de romana se bat pe doua posturi

acum 96 luni (21 Jul 2016)

UPDATE: PNL a anuntat intr-un comunicat ca filiala Suceava a propus conducerii partidului excluderea lui Mihai Bogdan Bicsi.

"Partidul National Liberal se delimiteaza de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi in urma unor fotografii ofensatoare postate pe o retea de socializare. PNL dezaproba ferm astfel de comportamente si atitudini", se arata intr-un comunicat al celor de la PNL Suceava.

UPDATE: Prefectul judetului Suceava, Constantin Harasim, a declarat ca "sper sa nu aparem la stiri cu astfel de stiri, cred ca este vorba despre o gluma proasta".

Reprezentantii IPJ Suceava au transmis ca singura infractiune de acest gen ce este pedepsita in Romania este cea de profanare de semne naziste si in cazul in care nu exista o plangere impotriva lui Mihai Bogdan Bicsi acesta nu poate fi tras la raspundere in nici un fel.

Fotografiile au fost publicate miercuri seara pe Facebook si se pare ca au fost realizate in timpul unei petreceri de Sfantul Ilie care a avut loc in localitatea Voronet din judetul Suceava.

Intr-una dintre imagini poate fi observat Mihai Bogdan Bicsi, membru al Biroului Politic al PNL Suceava, consilier local PNL in cadrul Consiliului Local al municipiului Suceava si fost viceprimar al municipiului Suceava.

"Bogdane, esti sigur ca e legat bine?", este un comentariu adu[gat la fotografia respectiva de un alt consilier local al municipiului Suceava, Ovidiu Milici (ALDE).

"Fata de domnul Bicsi intotdeauna m-am plasat pe pozitii radical diferite, atat ideologic cat si din alte puncte de vedere. Acel comentariu este unul ironic prin care am dorit sa protestez fata de mesajul transmis de acea fotografie", a declarat, pentru Adevarul, Ovidiu Milici.

Alte stiri din Suceava:

Spitalul Judetean Suceava este singurul din provincie ce deti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro