Consilier local PNL acuza ca a fost batut mar de primarul PSD. Edilul se apara si spune ca el este cel agresat. "De baut ce era, primarul era sa cada si l-am tinut"

Consilier local PNL acuza ca a fost batut mar de primarul PSD. Edilul se apara si spune ca el este cel agresat.

Marian Ponea, consilier local PNL in comuna Andreiasu de Jos, spune ca a fost agresat sambata, 1 aprilie, dupa-amiaza de primarul PSD al comunei, dar si de fiul edilului. Noul consiliu rezultat in urma alegerilor locale de anul trecut nu a validat inca toti alesii, din cauza componentei politice extrem de echilibrate, formate din 5 consilieri PSD, 5 PNL si un consilier de la ALDE, acesta din urma nefiind agreat de niciuna din fortele politice amintite.

acum 32 luni (2 Apr 2017)

Marian Ponea, consilier local PNL in comuna Andreiasu de Jos, spune ca a fost agresat sambata, 1 aprilie, dupa-amiaza de primarul PSD al comunei, dar si de fiul edilului.

Consilierul PNL, in varsta de 54 de ani, fost politist, nu-si explica gestul edilului, chiar daca, in ciuda divergentelor politice, a incercat de-a lungul timpului sa intretina o relatie buna cu primarul.

FOTO: Marian Ponea

"Tocmai venisem de la Focsani si fiica mea mi-a spus ca m-a cautat primarul. Eu am un magazin satesc in zona si la circa jumatate de ora dupa ce am ajuns acasa s-a oprit, cu Duster-ul primariei, primarul Vasilica Cristian. Mi-a spus ca am niste gunoaie si ca trebuie sa le iau. De fapt, aveam stransi in niste saci pet-uri, pregatiti sa le ia masina de salubritate. De baut ce era, primarul era sa cada si atunci l-am tinut, ca praf se facea. Fiul sau, care era cu o masina de lemne, a sarit si el la bataie. Daca imi punem mintea cu ei, le aratam eu lor, dar fata a inceput sa planga si atunci am sunat la 112 si am facut plangere", sustine Marian Ponea.

Acesta ne-a precizat ca primarul s-a urcat in masina si a fugit de teama politiei intr-o poiana, unde si-a ascuns masina, pe care politistii au cautat-o, fara succes.

FOTO: Duster-ul pe care il conduce primarul din Andreiasu, abandonat in padure

Edilul Vasilica Cristian are insa alta versiune.

"Am avut o actiune pe linie de curatenie in comuna.

Cert este ca politia face o ancheta, in conditiile in care ambele parti sustin ca au martori in legatura cu modul cum s-a derulat scandalul.

Situatia din Consiliul Local Andreiasu este una tensionata de cel putin cinci ani. Noul consiliu rezultat in urma alegerilor locale de anul trecut nu a validat inca toti alesii, din cauza componentei politice extrem de echilibrate, formate din 5 consilieri ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro