Consilier al lui Andrei Chiliman, fost primar al Sectorului 1 Bucuresti, audiat la DNA Ploiesti pentru luare de mita

Consilier al lui Andrei Chiliman, fost primar al Sectorului 1 Bucuresti, audiat la DNA Ploiesti pentru luare de mita

De asemenea, un alt consilier al lui Chiliman, Emanoil Bocean, a fost anchetat la aceeasi structura a DNA, fiind acuzat ca, profitand de functia sa, ar fi cerut bani de la mai multi oameni de afaceri pentru a le facilita obtinerea de contracte.

acum 86 luni (3 May 2017)

Grigorescu are calitate de suspect in aceasta cauza, spun aceleasi surse, fiind acuzat de luare de mita.

Deocamdata nu sunt informatii cu privire la suma de bani pe care consilierul lui Chiliman ar fi luat-o si nici in ce scop.

Procurorii anitcoruptie din Ploiesti s-au axat, incepand cu 2015, pe anchete ample care vizeaza acitvitatea ilegala a Primariei Sectorului 1 din Capitala in perioada cand la conducerea acestei institutii se afla Andrei Chiliman.

De altfel, Chiliman a fost retinut pentru 24 de ore, in vara anului 2015, de DNA Ploiesti, sub acuzatia de trafic de influenta.

De asemenea, un alt consilier al lui Chiliman, Emanoil Bocean, a fost anchetat la aceeasi structura a DNA, fiind acuzat ca, profitand de functia sa, ar fi cerut bani de la mai multi oameni de afaceri pentru a le facilita obtinerea de contracte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro