Congresul Clubului Regal al Medicilor- editia a III-a (P)

Teme de specialitate Temele de anul acesta sunt: Abordarea multidisciplinara in patologia ginecologica si obstetricala Abordarea multidisciplinara in managementul pacientului nou- nascut Abordarea multidisciplinara in managementul pacientului pediatric Clinica sanului Chirurgia generala/ chirurgie minim invaziva (toracica, neurochirurgie, cardiovasculara) etc Abordarea multidisciplinara in gastroenterologie Abordarea multidisciplinara a pacientului oftalmologic Atitudinea multidisciplinara a pacientului ORL Medicina de laborator Neuroscience Cel de al III-lea Congres al Clubului Regal al Medicilor se desfasoara la hotel Novotel Bucuresti si este acreditat EMC.

acum 36 luni (3 Oct 2017)

Aceasta editie a Congresului Clubului Regal al Medicilor se va bucura de participarea a aproximativ 500 de specialisti care impartasesc aceleasi valori si armonie, speakeri romani si straini, din peste 20 de specialitati: obstetrica- ginecologie, chirurgie generala, imagistica, medicina de laborator, gastroenterologie, ORL, oftalmologie, pediatrie, neonatologie etc. dr Hemant Sawnani (Departamentul de pediatrie al Cincinnati Children’s Hospital Medical Center, medic primar pneumolog la Comprehensive Neuromuscular Center Cincinnati Children’s, membru in American Academy of Sleep Medicine si in American Thoracic Society) si prof. Narong Simakajornboo (Departamentul de pediatrie al Cincinnati Children’s Hospital Medical Center, director al Centrului de Somnologie si al programului de formare in somnologie, membru in American Academy of Sleep Medicine, the American Thoracic Society, the Sleep Research Society si in Society for pediatric Research). Narong Simakajornboon a fost beneficiarul unor granturi de cercetare finantate de American Lung Association si American Heart Association, care au studiat efectul fumatului la mama asupra dezvoltarii controlului respiratiei. De asemenea, este co-cercetator pe proiecte finantate de NIH ce au ca scop evaluarea respiratiei pe timpul somnului la adolescentii obezi cu apnee obstructiva de somn, care au suferit o interventie chirurgicala bariatrica. Alte domenii de cercetare in care activeaza sunt somnul sugarului, sindromul picioarelor nelinistite la copii, precum si somnul la copiii cu leziuni produse de arsuri.

Teme de specialitate

Temele de anul acesta sunt: Abordarea multidisciplinara in patologia ginecologica si obstetricala Abordarea multidisciplinara in managementul pacientului nou- nascut Abordarea multidisciplinara in managementul pacientului pediatric Clinica sanului Chirurgia generala/ chirurgie minim invaziva (toracica, neurochirurgie, cardiovasculara) etc Abordarea multidisciplinara... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro