Congres PSD. Greii din partid care fac pasul in spate

Congres PSD. Greii din partid care fac pasul in spate

Candidaturi pentru presedinte executiv Pe de alta parte, Nicolae Banicioiu vizeaza functia de presedinte executiv al PSD, fiind singurul candidat inscris in cursa pana miercuri seara, cu toate ca in randurile PSD se vorbeste si de o candidatura a lui Mihai Fifor, cel care detine functia de presedinte al Consiliului National.

acum 35 luni (7 Mar 2018)

Primul lider al PSD care a anuntat cu subiect si predicat faptul ca nu va candida a fost Mihai Tudose, fost prim-ministru care si-a pierdut din putere si functia odata cu disputa avuta cu Liviu Dragnea in aceasta toamna.

Un alt politician cu experienta care va face pasul in spate in ceea ce priveste conducerea PSD este Rovana Plumb, cea care detine functia de ministru al Fondurilor Europene in Guvernul Dancila. "Am fost 10 ani presedinte al organizatiei de femei, vicepresedinte PSD, presedinte al Consiliului National, important este ca intotdeauna am tratat aceste functii cu mare responsabilitate, incercand impreuna cu colegele si colegii mei sa facem ceva bun pentru fiecare dintre romani care au asteptari de la oamenii politici. Sigur, daca doamna Carmen Dan va dori sa candideze, candidaturile se depun pana joi la partid, desigur ca o voi sustine cu tot dragul", a precizat Rovana Plumb, dand astfel un potential nume de candidat pentru functia de vicepresedinte al PSD pe regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia. In cazul lui Negrescu, actualul ministru al Afacerilor Externe si-a motivat decizia prin faptul ca e mai preocupat de activitatea la minister si de coordonarea "activistilor socialisti" din Romania.

Candidaturi pentru presedinte executiv

Pe de alta parte, Nicolae Banicioiu vizeaza functia de presedinte executiv al PSD, fiind singurul candidat inscris in cursa pana miercuri seara, cu toate ca in randurile PSD se vorbeste si de o candidatura a lui Mihai Fifor, cel care detine functia de presedinte al Consiliului National. De asemenea, situatia s-ar putea schimba daca pentru aceasta functie s-ar inscrie si Ecaterina Andronescu, senatoare a PSD care a precizat pentru "Adevarul" ca ia in calcul o candidatura pentru aceasta pozitie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro