Congres PNL. Care sunt primele zece organizatii ca numar de delegati si pe cine sustin acestea la sefia PNL

Congres PNL. Care sunt primele zece organizatii ca numar de delegati si pe cine sustin acestea la sefia PNL

"Podiumul" organizatiilor, ca numar de delegati, e impartit de urmatoarele filiale: Suceava (189 de delegati), Bihor (179 e delegati), urmate de Alba si Cluj, cu acelasi numar de delegati - 175. Lista celor mai puternice organizatii la Congresul de sambata e completata de Prahova (163 de delagti), Arad (153 de delegati) ,Sibiu (153 de delegati), Constanta (152 de delegati), Timis (149 de delegati) Ilfov (144 de delegati).

acum 70 luni (11 Jun 2017)

"Podiumul" organizatiilor, ca numar de delegati, e impartit de urmatoarele filiale: Suceava (189 de delegati), Bihor (179 e delegati), urmate de Alba si Cluj, cu acelasi numar de delegati - 175. Lista celor mai puternice organizatii la Congresul de sambata e completata de Prahova (163 de delagti), Arad (153 de delegati) ,Sibiu (153 de delegati), Constanta (152 de delegati), Timis (149 de delegati) Ilfov (144 de delegati). Aceste prime zece organizatii vor avea aproape o treime din numarul total de delegati de la Congres.

Din organizatiile in care s-a dat pana in prezent votul in Comitetul Director Judetean, Ludovic Orban a obtinut cel mai mare numar de voturi in: Suceava, Bihor, Sibiu, Buzau, Dambovita, Arges, Satu Mare, Mehedinti, Gorj, Tulcea, Olt, Mures, Iasi, Brasov, Bistrita Nasaud, Prahova, Vaslui, Vrancea, Sector 6, Botosani, Bacau, Constanta.

Pe de alta parte, Busoi a obtinut cu motiunea sa cel mai mare numar de voturi organizatiile Timis, Ilfov, PNL Sector, 1, PNL Sector 3, PNL Sector 4, PNL Sector 5, Caras Severin, Ialomita, Maramures.

Castigarea clara a alegerilor interne de o echipa e vazuta si de analistul politic Radu Magdin."In opinia mea, nu va fi o cursa prea stransa. E nevoie de o opozitie sanatoasa din partea principalului partid de dreapta", a declarat Radu Magdin pentru "Adevarul"

CNC, a doua zi dupa Congres

PNL va tine a doua zi dupa congres si Consiliul National de Coordonare in cadrul caruia va fi completata echipa de conducere a formatiunii. Surse din partid au declarat ca alegerea desfasurarii rapide a CNC a avut la baza in primul rand rezolvarea problemelor de logistica. Pe de alta parte aceleasi surse au precizat ca nu e vorba de nicio strategie pentru avantajarea unei tabere sau a alteia: "Oricum, castigatorul isi va impune echipa fie ca se intampla a doua zi, fie ca se intampla peste o luna". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro