Conform manualului KGB de racolat americani, Donald Trump ar putea fi "fluturele" lui Vladimir Putin
Prima provocare concreta pentru presedintele ales al SUA, Donald Trump, privind viitoarea relatie cu Rusia a fost legata de raportul secret al CIA, sustinut si de FBI, care arata ca Putin s-a implicat personal in alegerile din SUA, pentru a-l ajuta pe candidatul republicanilor. Un "fluture" e automotivat, se considera extrem de inteligent, peste puterea altora de intelegere, extrem de abil si refuza sa creada in riscurile ce-i sunt prezentate, pentru ca "e convins ca numai el poate sa regleze relatiile cu tara inami-ca". Ceea ce-i intereseaza pe rusi la un "fluture" e dorinta acestuia de a se face util lor, iar singura modalitate de a-l motiva este sa intrerupa din cand in cand relatia cu acesta, lasandu-l sa creada ca nu mai prezinta interes.
Prima provocare concreta pentru presedintele ales al SUA, Donald Trump, privind viitoarea relatie cu Rusia a fost legata de raportul secret al CIA, sustinut si de FBI, care arata ca Putin s-a implicat personal in alegerile din SUA, pentru a-l ajuta pe candidatul republicanilor.
In raportul CIA se de-monstreaza ca hacke-rii rusi ar fi spart si site-uri ale republicanilor, inclusiv cel al Comitetului National, iar Kremlinul a avut cunostinta de informatii daunatoare despre republicani, insa nu le-au folosit decat pe cele despre Hillary Clinton, pentru a-l ajuta pe Donald Trump.
Categoria "fluture" sau cum atrage "lampa" in mod fatal
Categoric, Donald Trump e un admirator al lui Putin, pe care il considera un lider puternic, dar caruia nu-i vede deraierea grava de la legile internationale.
Nici ca se putea mai potrivit pentru a corespunde profilului "fluture" descris in manualul de recrutare a americanilor, editat in vremurile sovietice pentru uz intern in cadrul KGB. Prima caracteristica a acestui tip este "dorinta de a lucra pentru un guvern strain, al unei tari puternice, aflata in conflict de interese cu tara sa".
Personalitatea "fluturelui" face munca operativilor rusi extrem de usoara, pentru ca sare peste "motivarea" recrutarii, financiara sau sub forma de alte "premii". Un "fluture" e automotivat, se considera extrem de inteligent, peste puterea altora de intelegere, extrem de abil si refuza sa creada in riscurile ce-i sunt prezentate, pentru ca "e convins ca numai el poate sa regleze relatiile cu tara inami-ca". Ceea ce-i intereseaza pe rusi la un "fluture" e dorinta acestuia de a se face util lor, iar singura modalitate de a-l motiva este sa intrerupa din cand in cand relatia cu acesta, lasandu-l sa creada ca nu mai prezinta interes. Unul, poate cel mai celebru, este Robert Hanssen, sef al departamentului Analiza al FBI,un tip care se considera el insusi "prea bun ca sa fie adevarat", singurul capabil sa prein-ta... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro