Conflicte interne in ALDE. PSD se teme ca pierde guvernarea pe mana lui Tariceanu

Social-democratii se tem, potrivit unor surse citate de "Romania libera", ca o fractura majora in interiorul formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu poate diminua scorul acesteia in alegerile parlamentare din decembrie si, implicit, poate afecta sansele PSD de a alcatui viitoarea majoritate parlamentara.

acum 77 luni (14 Oct 2016)

Social-democratii se tem, potrivit unor surse citate de "Romania libera", ca o fractura majora in interiorul formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu poate diminua scorul acesteia in alegerile parlamentare din decembrie si, implicit, poate afecta sansele PSD de a alcatui viitoarea majoritate parlamentara. Majoritatea sondajelor de opinie dau ALDE cu cateva procente peste acest prag, diferenta fiind insa in marja de eroare. In plus, daca electoratul pro-Justitie se va mobiliza la urne in decembrie, convins de dezbaterea din campania electorala, scorul ALDE poate scadea si mai mult. Un sondaj de opinie, comandat de USR si efectuat de Kantar TNS, crediteaza ALDE la 7%. Un alt sondaj, comandat de PNL si efectuat de Agentia de Rating Politic, coteaza partidul lui Tariceanu la 5,5%.

Continuarea textului o puteti citi in editia de vineri a ziarului Romania Libera, disponibila toate punctele de difuzare a presei din tara! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro