Confidentul Printesei Diana, dezvaluiri despre mariajul cu Printul Charles si culisele aventurii cu un ofiter

Confidentul Printesei Diana, dezvaluiri despre mariajul cu Printul Charles si culisele aventurii cu un ofiter

Printul Charles stia de aventura sotiei sale, dar nu era deranjat, ba chiar se potrivea de minune, pentru ca Diana avea nevoie de atentie, iar cand nu o primea isca o cearta, insa odata cu aparitia lui Hewitt in peisaj era mai linistita. Lady Di, "indragostita de ideea de a fi indragostita de un erou de razboi" La sfarsitul anilor '80, Hewitt era obosit de presiunea emotionala pe care printesa Diana o punea: "La un moment dat mi-a marturisit: Am zambit, dar nu i-am raspuns, ci doar m-am gandit la numerosii barbati care si-ar fi dorit sa fie in locul lui. Diana ii scris in fiecare zi, uneori de mai multe ori pe zi, si ii trimitea sticlute cu whisky, stiind ca alcoolul era dificil de procurat in statele musulmane, dar si reviste precum Playboy, Mayfair si Penthouse, lucru ce i se parea rebel si incintant.

acum 95 luni (11 Aug 2016)

Presa britanica publica fragmente extrase dintr-o noua carte despre viata Printesei Diana, semnata de Khen Warfe, ofiterul regal transformat in confidentul ei. Barbatul precizeaza ca initial apropierea si deschiderea Printesei Diana fata de el l-a facut sa se simta inconfortabil, desi adesea rezervau bilete de avion in numele unui cuplu, calatorind ca domnul si doamna Hargreaves. Intr-una dintre vacante, pe o plaja din Palma de Mallorca, Printesa Diana purta un costum de baie portocaliu si statea pe sezlong cand a inceput sa-i povesteasca despre esecul mariajului sau. Mai mult, aceasta a vorbit si despre tentativele de sinucidere, spunand ca au fost "un strigat de ajutor, dar nimeni nu m-a ascultat vreodata." Ofiterul, care a intrat in Departamentul Politiei Metropolitane de Protectie Regala in 1986, a devenit rapid unul dintre cei mai de incredere oameni ai Printesei, aceasta impartasindu-i cele mai intime secrete. Predecesorul sau i-a povestit ca Lady Di avea o idila cu capitanul James Hewitt, atentionandu-l ca singurul scop al garzii Printesei este sa-i asigure protectia, ceea ce insemna ca aventura trebuie sa ramana secreta.

James Hewitt si Lady Di s-au cunoscut in vara anului 1986 FOTO Alamy Stock Photo/Daily Mail Lady Di isi adora amantul, iar aventura nu era un secret pentru Printul Charles "Hewitt era cooperativ si sensibil, nicidecum un om care sa compromita siguranta Printesei. Hewitt si Lady Di s-au intalnit la inceputul anului 1986 in timpul unei petreceri organizate de apropiata Printesei, Hazel West. "El aproape ca nu a ajuns, evenimentul suprapunandu-se cu o cina de logodna. Daca si-ar fi tinut cuvantul, ca un adevarat gentleman, si s-ar fi logodit, una dintre cele mai notorii aventuri regale nu ar fi avut loc niciodata", crede Warfe. "Diana mi-a povestit cum a fost prima lor intalnire si a fost clar pentru mine, din felul in care vorbea, ca il adora, chiar si dupa ce aventura s-a stins. Prima lor discutie a fost cat se poate de n... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro