Confesiunile picante ale sexului frumos despre prima data cand au obtinut singure placerea

Confesiunile picante ale sexului frumos despre prima data cand au obtinut singure placerea

Stefanie, de exemplu, spune ca ar fi vrut sa cumpere un vibrator de la farmacie, dar fiind un oras mic exista o singura farmacie, unde lucra prietena mamei sale. Auzise de la o prietena ca ea se masturbeaza la dus, asa ca a vrut si ea sa incerce.

acum 102 luni (10 Dec 2015)

Mai multe femei au acceptat sa povesteasca pentru publicatia Womenshealthmag.com, in cadrul unui sondaj, cum a fost cand s-au masturbat prima data.

Stefanie, de exemplu, spune ca ar fi vrut sa cumpere un vibrator de la farmacie, dar fiind un oras mic exista o singura farmacie, unde lucra prietena mamei sale. Prin urmare, a trebuit sa improvizeze, asa ca prima ei experienta erotica a fost cu o periuta de dinti electrica, folosita pe post de vibrator. Chiar daca acum are la discretie multe vibratoare, Stefani se intoarce din cand in cand la varianta cu periuta electrica, de dragul primei sale experiente intime.

Stacey s-a masturbat prima data in timp ce se uita la filmul "Cruel Intentions", cu Ryan Phillippe. "La inceput am simtit ceva acolo jos, ca o tensiune, ca si cand aveam nevoie sa urinez. In ultimul an de liceu, in timpul unei ore, ea avea nevoie la toaleta. Din pacate insa, partidele de sex erau mult mai putin satisfacatoare decat placerea pe care stia sa si-o ofere singura, povesteste ea. De fapt, a folosit o carte, dar la propriu. Ea povesteste ca s-a excitat in timp ce citea un roman de groaza si a dat peste un fragment erotic. S-a dus in dormitor si a inceput sa se masturbeze cu cartea, frecandu-se intre picioare cu cotorul ei.

Pentru Michaela prima experienta erotica a fost la baie. Auzise de la o prietena ca ea se masturbeaza la dus, asa ca a vrut si ea sa incerce. A dat drumul la robinet si s-a asezat cu partile intime sub jetul puternic, iar experienta a fost de neuitat. Lucra la cabinetul unui psiholog care nu venea prea des la birou. Se simtea mereu excitata si se masturba chiar in biroul lui, iar riscul de a fi prinsa asupra faptului nu facea decat s-o incite si mai mult, spune ea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro