Confesiunile barbatului cu doua penisuri functionale: "Am avut 1.000 de femei si barbati"

Confesiunile barbatului cu doua penisuri functionale:

Barbatul de 25 de ani si-a pastrat anonimatul, potrivit "The Daily Mail". El spune ca nu vrea sa isi dezvaluie anonimatul, pentru ca nu ar mai putea sa-si duca viata la fel ca pana acum.

acum 112 luni (1 Jan 2015)

Barbatul de 25 de ani si-a pastrat anonimatul, potrivit "The Daily Mail". El a povestit pentru prima data experienta pe Reddit, unde a spus ca a avut peste 1.000 de parteneri sexuali, barbati si femei. El spune ca nu vrea sa isi dezvaluie anonimatul, pentru ca nu ar mai putea sa-si duca viata la fel ca pana acum.

Cartea de 76 de pagini vorbeste despre avantajele si dezavantajele difaliei, adica detinerea a doua penisuri care sunt unite si folosesc aceleasi testicule. Mama lui a suferit doua avorturi spontane pana sa-l aiba pe el si s-a temut sa nu moara. Asadar, el a ramas cu doua penisuri, iar acum se bucura de aceasta decizie.

El a marturisit ca cele doua organe sexuale pot fi folosite simultan, avand erectie impreuna sau separat. Astazi, barbatul spune ca a fost cu 1.000 de barbati si femei, iar acum are o relatie cu un barbat.

El a declarat pentru "Rolling Stone" ca uneori ii place sa-si surprinda partenerii si sa nu le spuna in prealabil. De asemenea, barbatii heterosexuali au fost destul de curiosi cat sa aiba relatii sexuale cu el. Printre alte avantaje el mentioneaza ca a luat parte la orgii, pentru ca poate sa isi foloseasca organele sexuale cu doi parteneri in acelasi timp. Pentru el, actul sexual cel mai nebun a implicat 3 barbati si 3 femei deodata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro