Confesiuni erotice la liceu. Profa de engleza preda placerile carnale elevilor

Confesiuni erotice la liceu. Profa de engleza preda placerile carnale elevilor

VIDEO Parintii au povestit ca profesoara de engleza le vorbeste elevilor la ore despre placerile carnale Cazul profesoarei de engleza care le preda elevilor sex la ora de engleaza este anchetat de conducerea Colegiului National "Carol I".

acum 69 luni (9 Mar 2015)

Parintii au povestit indignati ca profesoara in loc sa le predea elevilor, liceeni, limba engleza la ore este preocupata sa ii invete pe copii totul despre sex.

"A scos o fetita la tabla si a pus-o sa explice in limba engleza tot ce stie despre placerile carnale. Foarte multe vorbeste despre sex la ora de engleza.

Parintii au mai povestit ca profesoara de engleza le-a spus copiilor ca in fiecare seara se dezbraca in fata motanului Thomas despre care crede ca este reincarnarea unui fost iubit.

VIDEO

Parintii au povestit ca profesoara de engleza le vorbeste elevilor la ore despre placerile carnale

Cazul profesoarei de engleza care le preda elevilor sex la ora de engleaza este anchetat de conducerea Colegiului National "Carol I".

"Am luat act de modul cum doamna profesoara de engleza se exprima la ore. Stiti ca pana la urma este prezumtia de nevinovatie. Nu recunoaste absolut nimic", a spus Luminita Thorwachter, directorul institutiei de invatamant.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Dolj a trimis o comisie la Colegiul National Carol I pentru a stabili cu exactitate daca profesoara le-a vorbit elevilor la ora de engleaza despre sex. "Am avut discutii atat cu conducerea unitatii de invatamant, dar si cu parintii elevilor de la clasa respectiva. In zilele urmatoare vom avea un raport", a declarat Mihaita Stoica, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro